Dan Petrescu: „Vreau să ne calificăm în Cupă”. 3 absențe grele pentru CFR Cluj cu FCSB

Updated on aprilie 6, 2023 Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a declarat în conferința de presă înaintea meciului cu FC Argeș din sferturile Cupei României, că dorește calificarea mai departe dar are mari probleme de lot.

Boateng e accidentat, Camora și Deac la fel, Bordeianu e suspendat. Deci 4 jucători importanți care nu vor juca nici cu FCSB. E foarte greu. O să trebuiască să joace și joi (n.r. – cu FC Argeș) și duminică (n.r. – cu FCSB) anumiți jucători.

Dan Petrescu: „Vreau să ne calificăm în Cupă”. 3 absențe grele pentru CFR Cluj cu FCSB 1

O să tratez serios meciul din Cupă, vreau să ne calificăm. Am ajuns în sferturi, nu o să spun că nu vreau în semifinale. Nu va fi ușor, clar. Cu Argeș o să joace și cei care nu au evoluat aproape deloc, trebuie să demonstreze că merită să fie aici, la CFR.”, a declarat Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă, conform Gazeta Sporturilor.

Dan Petrescu se plânge de politica lui CFR Cluj

Dan Petrescu pare că nu este mulțumit de politica celor care conduc clubul din Gruia, prin care s-a scăzut nivelul salarial la echipă și s-a încercat reducerea numărului mare de jucători din lot.

Antrenorul se plânge de strategia din ultima vreme care nu poate duce la performanță.

Nu mi s-a mai întâmplat să-mi plece jucătorii. Problemele financiare au fost mari, s-a scăzut nivelul. De când am venit eu ultima oară acuma totul a mers spre scădere. S-a cumpărat cu bani mai puțini, am dat mai mulți jucători cu bani. Și normal că suferim, asta e realitatea.

Nu poți să fi mereu pe plus, să iei mereu campionatul, cum vrem noi. Noi suntem „în cărți” încă în campionat și în cupă. Ne batem. Anul trecut eram favoriți, acuma nu mai suntem favoriți. Eu mereu vorbesc ce cred și ce văd.

Alții vorbesc și ei din filme. Cine își face iluzii ca antrenor n-o să reziste mult. Antrenorii mari cu care am vorbit și eu tot timpul zic să ai valiza făcută. Poți fi acasă imediat”, a spus Dan Petrescu la ultima conferință de presă, conform Pro Sport.

error: Content is protected !!