Alimentare cu apă în 20 de localități din Cluj. S-au finalizat lucrările investiției de 8,5 milioane de euro

Updated on martie 31, 2023 Consiliul Județean Cluj a anunțat finalizarea lucrărilor de alimentare cu apă în 20 de localități din județ.

Compania de Apă „Someș” S.A., operator regional aflat sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a finalizat lucrările de extindere a alimentării cu apă în 20 de localități din șapte comune clujene, respectiv: Așchileu Mare, Așchileu Mic, Cristorel, Fodora, Bonțida, Răscruci, Chinteni, Vechea, Feiurdeni, Satu Lung, Cojocna, Iuriu de Câmpie, Strucut, Iclod, Iclozel, Orman, Vultureni, Băbuțiu, Făureni și Șoimeni.

Alimentare cu apă în 20 de localități din Cluj. S-au finalizat lucrările investiției de 8,5 milioane de euro 1

Această nouă investiție din fonduri europene finalizată pe teritoriul județului nostru, cea de-a cincea în ultimii trei ani, demonstrează prioritatea și importanța pe care o are actuala administrație județeană: o dezvoltare echilibrată și echitabilă a întregului județ, prin modernizarea și extinderea infrastructurii de apă și canalizare către toți clujenii.

În acest moment, specialiștii Companiei de Apă Someș pregătesc etapa de recepție a acestei investiții cifrate la peste 8,5 milioane de euro, astfel încât mii de clujeni să poată beneficia, în cel mai scurt timp, de apă potabilă centralizată, la cele mai înalte standarde de calitate”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Conform contractului de lucrări, pe teritoriul celor 20 de localități clujene au fost realizate aducțiuni și rețele de distribuție a apei în lungime de 97,85 Km, peste 1.800 de branșamente, 9 gospodării de apă și o stație de pompare.

error: Content is protected !!