El este tatăl din Alba care şi-a omorât copilul de 1 an și apoi s-a sinucis. Motivul din spatele deciziei

Updated on martie 26, 2023 Bogdan R., un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia, este bărbatul care şi-a omorât copilul de un an pentru a se răzbuna pe fosta iubită.

Noaptea trecută, tânărul, care locuia într-un apartament cu chirie în Alba Iulia, s-a certat cu fosta iubită prin mesaje, iar la un moment dat nu a mai răspuns la mesaje.

El este tatăl din Alba care şi-a omorât copilul de 1 an și apoi s-a sinucis. Motivul din spatele deciziei 1

Astfel, femeia a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că ceva s-ar fi putut întâmpla în apartamentul închiriat din Alba Iulia. Poliţiştii au ajuns la uşa apartamentului, însă proprietarul nu le-a permis să spargă uşa, motiv pentru care au fost nevoiţi să îl aştepte să vină cu cheile.

Când a ajuns cu cheile, proprietarul a descoperit că uşa era încuiată pe interior, astfel că le-a permis poliţiştilor să spargă uşa.

Din nefericire, în interiorul apartamentului, anchetatorii au dat peste o scenă de coşmar. Tânărul îşi omorâse copilul de un an, prin spânzurare, iar apoi şi-a luat şi el viaţa în acelaşi mod, scrie antena3.ro.

Motivul din spatele crimei urmate de sinucidere din Alba

Au ieşit la iveală noi detalii în urma crimei cumplite urmate de sinucidere din Alba. Tatăl găsit mort alături de copilul său se despărţise în urmă cu un an de mama băieţelului.

Principalul motiv al crimei urmate de sinucidere din cartierul Ampoi din Alba Iulia a avut drept cauză răzbunarea. Bărbatul găsit mort împreună de copilul său se despărţise de mama celui mic în urmă cu un an, iar femeia a refuzat să se împace cu el. Acesta ar fi motivul pentru care tânărul a decis să îşi omoare fiul, spun vecinii bărbatului, potrivit observatornews.ro.

Tânărul locuia cu chirie de aproape doi ani, în apartamentul în care cei doi au fost găsiţi morţi, iar după despărţirea de partenera sa bărbatul a fost văzut foarte rar împreună cu copilul.

La aflarea veştii, mama băieţelului a intrat în stare de şoc şi a fost dusă la spital. După ce a fost stabilizată, a mers la poliţie pentru a da declaraţii.

error: Content is protected !!