Filmul incidentului halucinant din Cluj Napoca în care un american şi-a sechestrat soţia şi a ameninţat că o ucide. Individul a căzut cu mascaţii prin acoperiş

Updated on martie 20, 2023 Un american şi-a sechestrat ieri soţia româncă, a bătut-o şi a ameninţat că o va ucide. Vecinii, alertaţi de ţipetele îngrozite ale femeii, au sunat la 112. Femeia a reuşit să scape din mâinile agresorului, înainte ca acesta să-şi ducă planul teribil la capăt.

Augustin Hirth, un cetăţean american de 30 de ani, stabilit în Cluj Napoca, şi-a atacat soţia româncă. A bătut-o şi a ameninţat că o va ucide.

Filmul incidentului halucinant din Cluj Napoca în care un american şi-a sechestrat soţia şi a ameninţat că o ucide. Individul a căzut cu mascaţii prin acoperiş 1

Tânăra a reuşit să sară gardul la un vecin. Strada a fost imediat împânzită de poliţişti înarmaţi, jandarmi şi mascaţi. O echipă de negociatori a încercat să ajungă la o înţelegere cu bărbatul.

Din spatele uşilor închise, a început o joacă de-a şoarecele şi pisica cu forţele de ordine. Americanul a urcat în pod. Voia cu orice preţ să ajungă pe acoperiş. Sunt scene de infarct la înălţime. De jos, mascaţii aşteptau un semn să intervină. În timp ce forţele de ordine se agită, individul se aşază pe marginea acoperişului, scoate o lingură şi începe să…mănânce. Ţiglele cedează, iar mascaţii se prăbuşesc cu individul şi trec prin acoperiş ca prin brânză, scrie observatornews.ro.

În casă, după ce s-au prăvălit unii peste alţii, mascaţii reuşesc să-l liniştească. Unul dintre agenţi este rănit. Bărbatul a fost încătuşat, imobilizat şi băgat în ambulanţă, însoţit de mascaţi. Tot de la psihiatrie s-a întors şi sâmbătă, după un alt episod violent. 33Şi atunci, vecinii au sunat la poliţie.

Agenţii l-au prins a doua zi, pe o stradă din Cluj, la volan. Era agitat, aşa că l-au dus la spital.

Augustin Hirth s-a mutat din Florida în România în adolescenţă. Cânta, adesea, pe străzile din Cluj. În 2020, a participat la un concurs de talente.

error: Content is protected !!