(Foto) Cluj: Accident grav pe strada Bucium. Un copac a fost smuls din rădăcini după impactul cu autoturismul

Updated on martie 17, 2023 Un grav accident de circulație a avut loc azi noapte pe strada Bucium din Cluj-Napoca. În urma impactului violent al autoturismului, un copac a fost smuls din rădăcini.

“Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această noapte pentru a descarcera și a extrage un bărbat rămas blocat într-un autoturism răsturnat pe strada Bucium din Cluj-Napoca.

(Foto) Cluj: Accident grav pe strada Bucium. Un copac a fost smuls din rădăcini după impactul cu autoturismul 1

La fața locului au acționat două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism răsturnat pe partea laterală și un bărbat rămas încarcerat în acesta.

Pompierii au acționat pentru a decoperta și extrage bărbatul, în vârstă de aproximativ 20 de ani, cu echipamentele speciale din dotare, astfel încât să nu-i agraveze posibilele leziuni suferite.

Acesta era în stare de conștiență și era cooperant. Victima a fost preluată de către echipajul SAJ și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

(Foto) Cluj: Accident grav pe strada Bucium. Un copac a fost smuls din rădăcini după impactul cu autoturismul 2 (Foto) Cluj: Accident grav pe strada Bucium. Un copac a fost smuls din rădăcini după impactul cu autoturismul 3

De asemenea, au fost asigurate măsuri de prevenire a incendiilor având în vedere scurgerile de combustibil și hidrocarburi din mașina avariată”, a transmis ISU Cluj.

error: Content is protected !!