Cluj: Un pompier din Turda s-a spânzurat în propria casă. A fost găsit de familie

Updated on martie 17, 2023 Un pompier de aproximativ 40 de ani a decis să își încheie socotelile cu viața. A fost găsit spânzurat în propria casă de familie. Bărbatul suferea de depresie și ar fi avut ceva probleme familiale.

Înainte de gestul fatal, a lăsat un bilet de adio prin care explică de ce a ales acest drum. Surse din achetă spun că se temea să nu ajungă războiul din Ucraina și în Romania, informează observatornews.ro.

Cluj: Un pompier din Turda s-a spânzurat în propria casă. A fost găsit de familie 1

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. ”La data de 17 martie a.c., în jurul orei 14.20, Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Călărași, a decedat, ca urmare a spânzurării, într-o anexă a gospodăriei.

O echipă operativă s-a deplasat la fața locului în vederea demarării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a precizat IPJ Cluj.

“Un echipaj al serviciului de ambulanță județean a fost solicitat astăzi, în jurul orei 14.20, pentru a acorda asistență medicală de urgență unui subofițer operativ din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, ce se afla în timpul liber acasă.

Bărbatul a fost găsit fără semnale vitale, iar echipajul medical a început, imediat după sosirea la locul solicitării, manevrele de resuscitare. Din păcate acestea nu au readus semnalele vitale ale colegului nostru”, spune ISU Cluj.

error: Content is protected !!