Ciprian Deac, euforic după victoria cu U Cluj: „E cel mai frumos club la care am jucat în cariera mea”

Updated on martie 14, 2023 Ciprian Deac nu și-a ascuns euforia după succesul formației sale cu 4-0 în derby-ul cu Universitatea Cluj.

“Știu cât de mult contează pentru ei și cât de mult au vrut să câștigăm la un așa scor. O să vedeți că în play-off o să fie cu totul altceva. O să jucăm pe 3 puncte, nu pe un punct jumătate. Așteptăm meciul următor cu Rapidul, va fi unul dificil, dar am încredere în băieți pentru că știm să jucăm partidele importante.

Ciprian Deac, euforic după victoria cu U Cluj: „E cel mai frumos club la care am jucat în cariera mea” 1

Ce poate fi mai frumos? Să faci ceea ce-ți place și să câștigi bani din asta. E cea mai frumoasă meserie, pentru că toți visăm de mici să ajungem aici. E clar că și eu, și Camora, muncim mai mult față de cei tineri, pentru că avem o vârstă. E cel mai frumos club la care am jucat în cariera mea”, a spus Ciprian Deac, citat de digisport.ro.

Cristi Manea, după CFR Cluj – U Cluj 4-0: ”Sunt foarte impresionat de atitudinea colegilor”

”Suntem foarte bucuroși că am câștigat acest derby. Suporterilor noștri le pasă foarte mult de acest meci. Sunt foarte impresionat de atitudinea colegilor, dacă vom juca la fel, va fi greu de tot pentru toți adversarii. Suntem la egalitate de puncte cu Farul. În play-off am fost mereu altă echipă, mai concentrată, mai pragmatică.

E bine că avem experiența titlurilor câștigate, e un avantaj mare în fața celorlalte echipe. Vom vedea ce se va întâmpla, sper să fie bine. Important e să-mi ajut echipa, să stau bine defensiv. Îl cunoașteți pe Mister, e exigent, îl interesează mai mult partea defensivă, mi-a spus că golul e un bonus”, a spus Manea.

error: Content is protected !!