Aurel Tămaș, un caz atipic. Are inima împărțită între Universitatea și marea ei rivală CFR Cluj

Aurel Tămaș este îndrăgostit de Ardeal și de Cluj-Napoca, iar pe plan sportiv cântărețul are inima împărțită între CFR Cluj și marea ei rivală U Cluj.

Într-un interviu acordat Prosport, artistul a declarat că este mai apropiat de U Cluj, dar ține și cu CFR.

Aurel Tămaș, un caz atipic. Are inima împărțită între Universitatea și marea ei rivală CFR Cluj 1

„Mai apropiat sunt de Universitatea Cluj, dar țin și cu CFR Cluj! Dan Anca (n.n. unul dintre cei mai mari jucători din istoria Universității) mi-a fost profesor de educație fizică. Am și cunoscut mulți jucători din generația lui, niște oameni deosebiți.

Trebuie să fim mândri că avem două echipe din Cluj-Napoca în Superliga. Una se bate la titlu, CFR Cluj, care a demonstrat că știe să joace la rezultat, iar cealaltă, Universitatea, trebuie să scape de retrogradare. În plus, acum și Unirea Dej bate la ușă. Sper să intre și ei în prima ligă (n.n. Unirea Dej a prins play-off-ul din Liga 2, alături de CSA Steaua, Dinamo, Gloria Buzău, Poli Iași și Oțelul Galați)”.

Aurel Tămaș a vorbit și despre antrenorul Ioan Ovidiu Sabău.

„Ioan Ovidiu Sabău a demonstrat că este un antrenor serios și trebuie să i se dea credit în continuare. M-aș bucura să se întâmple asta! M-am bucurat că a debutat acel copil în meciul cu CFR Cluj (n.n. Alexandru Bota, în vârstă de 14 ani).

Sabău să promoveze jucătorii tineri și pe cei români în continuare! La un moment dat, Universitatea Cluj a avut printre cele mai bune academii din țară. Unde sunt acum acei jucători?”

Ajuns la vârsta de 61 de an, Aurel Tămaș este unul dintre cei mai cunoscuți clujeni.

Născut la Borșa, Tămaș, care a participat la „Cerbul de Aur”, în 1995, este și în prezent printre cei mai valoroși interpreți de muzică populară din România, dovadă cele două discuri de aur și unul de platină.

Printre cele mai cunoscute melodiile ale sale sunt: „Cucule pasăre mândră”, „Nu-i român ca ardeleanu” și „Viață trecătoare”.

error: Content is protected !!