Surse: CFR Cluj îl transferă pe fostul atacant al lui Manchester City, cu 5 goluri în naționala Braziliei

Updated on martie 7, 2023 Gazeta Sporturilor anunță un transfer important pentru CFR Cluj. Joao Alves de Assis Silva, pe scurt Jo, 35 de ani, atacantul care a evoluat de-a lungul carierei pentru Everton, Manchester City sau Galatasaray, e așteptat vineri la Cluj și, cel mai probabil, va semna în zilele următoare cu CFR.

Din informațiile Gazetei, Dan Petrescu e încântat de ideea de a-l antrena pe Jo, care a evoluat ultima dată în prima ligă din Brazilia, la Ceara, de care s-a despărțit în decembrie 2022.

Surse: CFR Cluj îl transferă pe fostul atacant al lui Manchester City, cu 5 goluri în naționala Braziliei 1

Petrescu îl știe pe Jo din perioada în care SuperDan antrena în China, pe Jiangsu. În sezonul 2015/16, în 18 meciuri sub comanda tehnicianului român, brazilianul a reușit 6 goluri și 3 assisturi.

Cristi Balaj anunță noi transferuri la CFR Cluj

La finalul partidei Sepsi – CFR Cluj, 2-2, care a contat pentru etapa a 29-a a Ligii 1, Balaj a dezvăluit că formația din „Gruia” își dorește să mai transfere un atacant.

Nu sunt mulţumit. Voiam să câştigăm. Nu pot să fiu mulţumit. Nici după cum s-au jucat. Am avut multe ocazii şi în repriza a doua. Ne-am retras pentru că… nu îl avem pe Bîrligea, Malele a plecat. Burcă a plecat.

(n.r. Ce mesaj aveţi pentru Puşcaş?) Atâta timp cât s-a văzut pe teren, mesajul a fost acolo. În rest, i-am spus. Ajung eu să dau mesaje la Puşcaş. Nu ştiu cum a fost Dan Petrescu, am fost mai nervos. Sunt dezamăgit că noi nu am câştigat. Noi abordăm orice meci la victorie. Nu îmi pasă de ce calcule fac alţii. Noi vrem să câştigăm campionatul. Contează să fim pe primul loc la finalul campionatului. Mai sunt meciuri importante, mai este mult.

Căutăm un nou atacant. Suntem în discuţii cu 3 atacanţi, acom vom vedea pe cine vom aduce. Nu vă zic numele”, a declarat Cristi Balaj, pentru primasport.ro.

error: Content is protected !!