Cristiano Bergodi, despre CFR Cluj: „Fac de cinci ani legea în România. Ce puteam face noi?”

Updated on martie 7, 2023 Cristiano Bergodi este uimit de atacurile la care a fost supusă echipa Sepsi înainte de meciul cu CFR Cluj, de aseară, încheiat 2-2. Antrenorul covăsnenilor este sincer: „Ce puteam face noi?”

Sepsi are două puncte avans faţă de FC U Craiova 1948 şi are nevoie de cel puţin un punct în ultima etapă, cu FCSB, pentru a se califica în play-off. Echipa aşteaptă şi decizia care va fi luată marţi la Comisia de Recurs a FRF.

Cristiano Bergodi, despre CFR Cluj: „Fac de cinci ani legea în România. Ce puteam face noi?” 1

 

A doua repriză când am reuşit să presăm mai bine şi am creat situaţii în careu. Echipa s-a comportat bine, au reacţionat pentru că atunci când se duc în avantaj… e foarte greu să îi dai gol lui CFR. Am văzut la pauză că băieţii erau trişti la pauză.

A doua repriză s-au descurcat foarte bine, îi felicit pe băieţi. Avem acum 2 puncte în faţă şi mergem la FCSB. Băieţii au crezut că se putea câştiga meciul. Era foarte greu cu CFR. Am condus imediat şi băieţii s-au comportat bine. CFR face legea de cinci ani în România, ce putem face noi? Au dat două goluri ca de obicei, cu faze fixe, a declarat Cristiano Bergodi la Digi Sport, potrivit Antena Stars.

Ce a spus Cristiano Bergodi despre posibilitatea ca meciul cu U Craiova 1948 să se rejoace

Un verdict al Comisiei este așteptat marți, iar Cristiano Bergodi spune că nu are emoții că Sepsi poate pierde cele trei puncte obținute la ”masa verde”.

Vedem ce se întâmplă, nu-mi dau cu părerea. Nu am emoții. Noi trebuie să mergem să jucăm un meci la FCSB, o echipă foarte bună. Vedem ce va decide Comisia. Vedem dacă se decide marți, că la ce am văzut în ultimii ani se poate amâna decizia”, a transmis Cristiano Bergodi, citat de Digi Sport.

error: Content is protected !!