Video Cluj. Un bărbat a fost dat jos cu scandal din avion și încătușat. „Ai noştri au mers, au văzut că nu au cu cine să se înţeleagă. L-am amendat cu 4.000 de lei”

Updated on martie 6, 2023 Un bărbat aflat în stare de ebrietatea fost încătușat după ce a făcut scandal în avion. El a fost amendat cu 4.000 de lei.

Am avut un pasager în stare de ebrietate la aeroport, care a fost încătușat de poliția de frontieră și dus de aici. Ei ziceau că făcea scandal, că a deranjat alți pasageri. Vorbea tare și asculta muzică. Și tot zicea că trebuie să meargă la Charleroi, la sora lui, că împlinește 60 de ani.”, a povestit un martor pentru Cluj24, preluat de stiripesurse.ro.

Polițiștii de frontieră au intervenit și l-au încătușat. Potrivit martorilor, în timpul intervenției pasagerul încătușat a fost rănit.

Pe lângă faptul că a pierdut zborul, bărbatul s-a ales și cu o amendă de 4 mii de lei, anunță stirileprotv.

Poliţia de frontieră susţine că a respectat procedurile legale.

Cetăţeanul acela era sub influenţa băuturilor alcoolice, iar compania aeriană a informat comandantul şi a luat decizia ca persoana respectivă să nu călătorească, fiindcă putea să pună în pericol siguranţa pasagerilor şi a zborului.

El, fiind refuzat la îmbarcare, a început să facă scandal şi ne-au cerut nouă sprijinul, poliţiei de frontieră. Ai noştri au mers, au văzut că nu au cu cine să se înţeleagă, pasagerul respectiv aducea injurii, inclusiv la adresa colegilor mei, şi, nefiind cooperant, normal că au luat decizia de a-l încătuşa. Pe Codul aerian există sancţiune şi sancţiunile sunt mult mai mari decât pe Lgea 61.

L-au dus în zona de sosiri intenaţionale, pentru că aşa e procedura şi acolo a fost sancţionat contravenţional cu 4.000 de lei şi a plecat pe picioarele lui, fără să fi fost lovit. Am înţeles că e din Cluj. (…) Deci, nu a fost vorba să se bată cu colegii mei”, a declarat pentru Cluj24, şeful Poliţiei de frontieră din Aeroportul Cluj, Liviu Done.

error: Content is protected !!