Alex Chipciu: „Am luat și galben intenționat ca să fiu suspendat cu CFR, oricum nu puteam să joc”

Updated on martie 4, 2023 Alex Chipciu a declarat că a luat cartonaș galben intenționat pentru a fi suspendat etapa viitoare, la meciul cu rivala CFR Cluj, fosta sa echipă, în care nu putea juca oricum din cauza unei clauze în contract.

„Am luat și galben intenționat ca să fiu suspendat cu CFR, oricum nu puteam să joc. Chiar voiam să îl sun pe patronul Neluțu Varga să mă lase să joc, înainte de meciul cu Farul. Eu am făcut multe pentru echipa aia, am renunțat la 400.000 de euro de la Anderlect ca să vin la CFR. L-aș fi rugat să mă lase să joc, dar antrenorul lor nu m-ar fi lăsat oricum”, a declarat Alex Chipciu, citat de gsp.ro.

Alex Chipciu: „Am luat și galben intenționat ca să fiu suspendat cu CFR, oricum nu puteam să joc” 1

Chipciu a fost întrebat și despre poziția sa neobișnuită din teren la meciul cu Farul, de fundaș stânga.

„Am câștigat campionatul în Belgia, am jucat la un nivel. E normal să mă pot adapta pe fiecare post. Mi se pare că sunt prea modest. De mine nu a vorbit nimeni niciodată.

Cu cât vorbești mai mult la televizor, cu atât ești mai plictisitor. Aș vrea să vorbesc mai rar, dar mă chemați mereu aici”, a mai declarat Chipciu.

Universitatea Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipaa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii.

Golurile au fost marcate de Bic ’39 şi Remacle ’58.

În minutul 25, clujenii au ratat un penalti prin Thiam.

error: Content is protected !!