Ioan Varga a plătit primele de titlu la CFR Cluj în valoare de 1,1 milioane de euro

Updated on martie 2, 2023 A doua zi după ce campioana CFR Cluj a câștigatcu Petrolul, la Ploiești, patronul Neluțu Varga le-a umplut conturile jucătorilor cu peste 1 milion de euro.

Din informațiile FANATIK, Neluțu Varga a făcut un efort financiar considerabil și le-a plătit tuturor, jucători și antrenori, primele de titlu pentru sezonul anterior. Este vorba de circa 1,1 milioane de euro, o sumă impresionantă care a readus buna dispoziție în vestiarul clujean.

Ioan Varga a plătit primele de titlu la CFR Cluj în valoare de 1,1 milioane de euro 1

Jucătorii lui CFR Cluj au încasat prime de titlu între 30.000 și 50.000 de euro, Dan Petrescu a fost premiat cu 100.000 de euro!

Primele de titlu au fost puțin diferite de la jucător la jucător, în funcție de numărul de meciuri jucate, dar și de statutul în cadrul echipei. Cei care au jucat mai puțin au încasat „doar” 30.000 de euro, în timp ce oamenii de bază, în frunte cu căpitanul Camora, veteranul Ciprian Deac, internaționalul Andrei Burcă sau Nana Boateng au luat prima maximă: 50.000 de euro de căciulă!

În ceea ce-l privește pe Dan Petrescu, tehnicianul are trecute în contract bonusurile de titlu, de cupe europene, de victorii. FANATIK a dezvăluit la vremea respectivă că prima de titlu a „Bursucului” este de 100.000 de euro. Petrescu a încasat cel mai mare bonus dintre toți cei de la CFR Cluj.

CFR Cluj are de primit 5,2 milioane de euro de la UEFA pentru parcursul din sezonul 2022/2023

Decizia achitării acum a primelor de titlu a fost luată de patron după ce echipa a terminat parcursul european. CFR Cluj a părăsit Conference League după barajul pentru optimile de finală, 0-1 și 0-0 cu Lazio Roma.

Varga le promisese jucătorilor un bonus total de 200.000 de euro dacă ar fi reușit să lase acasă formația lui Maurizio Sarri.

error: Content is protected !!