Un fost jucător la CFR Cluj a murit după ce a fost lovit de tren. Avea 32 de ani

Updated on martie 1, 2023 Fotbalistul Pelayo Novo, care în trecut a fost la CFR Cluj, a murit la 32 de ani după ce a fost lovit de tren.

Conform presei din Spania, tragedia s-a produs marţi după-amiază, între Oviedo și Siero la La Corredoira. Ambulanţa a fost sesizată în jurul orei 5 după-amiază, iar medicii care au sosit la faţa locului nu au mai putut face nimic, informează as.ro.

Un fost jucător la CFR Cluj a murit după ce a fost lovit de tren. Avea 32 de ani 1

În acest caz, s-a deschis o anchetă pentru a se afla cu exactitate cauzele tragediei.

Pelayo Novo a început fotbalul la Oviedo, apoi a mai trecut pe la Elche, Cordoba și Lugo, înainte de a semna cu CFR Cluj, în vara anului 2017. Mijlocașul spaniol a rezistat doar două luni în Gruia, Dan Petrescu l-a anunțat că nu intră în calculele sale, iar Novo a semnat cu Albacete, formație din La Liga 2, informează digisport.ro.

Un an mai târziu, ibericul a suferit un accident teribil. Înaintea unui joc de campionat, a căzut de la etajul trei al unui hotel și a fost nevoit să se retragă din fotbal. Novo a avut mari probleme și se deplasa cu ajutorul unui scaun cu rotile, dar nu a cedat.

A schimbat fotbalul cu ”sportul alb” și a ajuns al 12-lea jucător al lumii la tenis în scaun cu rotile.

”Lovitura a fost atât de puternică, am căzut de la o înălțime mare, astfel că nu am fost conștient în acele momente. Îmi amintesc doar că m-am trezit de-abia la spitalul din Zaragoza. Am renăscut în clinica Lozano Blesa. Viața mea a început de atunci.

E complicat să accept, dar există viață și după acest accident. Trebuie să pun în balanță ceea ce s-a întâmplat, pe asta mă concentrez. E adevărat că m-am simțit nostalgic, dar sunt foarte mulțumit cu cariera mea, cu toate lucrurile pe care le-am realizat”, spunea Novo, în 2018, la câteva luni după accidentul teribil.

error: Content is protected !!