Patronul CFR-ului, Ioan Varga, a fost impresionat de problemele personale ale lui Malele și l-a lăsat să plece

Updated on martie 1, 2023 Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul echipei campioane, a spus apăsat la finalul meciului cu Petrolul, scor 5-2, că Cephas Malele (29 de ani) este dispărut de la CFR Cluj.

Numai că despre situația lui Malele știa cel mai bine patronul CFR-ului, Ioan Varga, cel care a dezvăluit că l-a învoit pe jucătorul elvețian și a dat de înțeles că este foarte probabil că echipa să nu se mai bazeze pe el până la finalul împrumutului de la Al Tai, echipa antrenată de Mirel Rădoi.

Patronul CFR-ului, Ioan Varga, a fost impresionat de problemele personale ale lui Malele și l-a lăsat să plece 1

„Băiatul ăsta nu a fugit de la nicio echipă și nu s-a certat cu nimeni din club. Nu e nici accidentat. A venit la mine și mi-a explicat situația lui. Are niște mari probleme familiale, iar eu l-am lăsat să plece din Cluj.

A avut acordul meu, iar în următoarele zile vom decide ce vom face pe viitor în legătură cu contractul său. Noi îl avem împrumutat de la arabi, dar încă nu am decis nimic în legătură cu Malele”, a spus Varga, citat de prosport.ro.

Malele a dat 5 goluri la CFR Cluj în 28 de meciuri

Fotbalistul cotat la un milion de euro s-a remarcat la FC Argeș, echipă de care s-a despărțit însă liber de contract în vara anului 2021, atunci când a semnat cu Al Tai.

În primul sezon jucat în Liga 1, Malele a marcat 18 goluri în 31 de meciuri, iar la CFR Cluj a înscris de 5 ori (unul în Cupa României) în 28 de partide. În acest sezon, Malele a fost titular de 12 ori, meciuri în care a marcat de patru ori, informează digisport.ro.

CFR Cluj mai are în acest moment doi atacanți de careu, Rangelo Janga și Anton Maglica.

error: Content is protected !!