Cum a reacționat Ciprian Deac după ce i s-a strigat ”Pensionarule, lasă-te!”

Updated on februarie 28, 2023 CFR Cluj s-a impus la Ploiești cu un neverosimil 5-2 în fața Petrolului, în runda cu numărul 27 din Liga 1. La pauză a fost 1-0 în favoarea ardelenilor.

Deac, cel care a deblocat tabela și a oferit două pase decisive, a ajuns la 37 de ani și continuă să joace la un nivel foarte bun, chiar dacă a recunoscut că i se transmite tot mai des că a venit vremea să se retragă.

Cum a reacționat Ciprian Deac după ce i s-a strigat ”Pensionarule, lasă-te!” 1

”Ne bucurăm că am câștigat acest meci. Sincer, când am văzut terenul, ne era un pic frică, știam că vom avea un meci greu. E bine că am marcat repede, ne-a dat liniște. La fel și în repriza a doua, am dat gol repede și acolo cred că s-a terminat meciul. Nu mi-am propus să dau un anumit număr de goluri, de pase, încerc doar să-mi ajut echipa.

Sunt un muncitor mai degrabă decât unul care cântă la pian. Sunt un jucător de echipă, nu cred că avem un Messi, formăm o echipă, așa am reușit să câștigăm 5 campionate la rând. După o înfrângere parcă s-a pierdut totul, suntem obișnuiți să câștigăm, dar se mai întâmplă și accidente.

E bine că arătăm o formă destul de bună acum și trebuie să fim 100% când începe play-off-ul. E bine că nu a fost un scor la limită, influențat de arbitraj. Așa, la 5-2, nu mai putem vorbi de arbitraj. Nu suntem echipa care se apără, din moment ce avem foarte multe goluri marcate.

Suntem o echipă matură, după ce marcăm încercăm să conservăm rezultatul, dar atacul merge bine. De 3 ani tot aud din tribune: `Pensionarule, lasă-te`. Sunt obișnuit, dar v-am spus: sunt primul care va ridica mâna când o să simt că nu mai pot. Nu vreau să țin locul cuiva în echipă. Dar încă mai pot”, a spus Deac, citat de digisport.ro.

Dan Petrescu, nemulțumit, chiar dacă CFR Cluj a marcat de cinci ori la Ploiești

Antrenorul ardelenilor a fost indignat de decizia lui Găman de a nu acorda penalty la scorul de 1-0, deși a fost chemat la monitorul VAR.

Mai mult, tehnicianul formației din Gruia a fost nemulțumit de faptul că ardelenii au primit două goluri, iar, în opinia sa, în acest fel CFR nu mai poate câștiga titlul.

”Mă bucur că am marcat cinci goluri, puteam să mai marcăm, am avut multe ocazii. Adversarul a fost foarte bine organizat în prima repriză. Au fost agresivi, au creat probleme. Păcat că nu am primit penalty la 1-0. E a doua oară când CFR primește penalty la VAR, dar arbitrul nu îl dă. Nu am mai văzut așa ceva. A fost incredibil. Eu nu mai înțeleg nimic. Bine că nu a influențat scorul. Dacă influența scorul, nu era bine deloc.

Dacă luăm două goluri, nu luăm campionatul. Ei sunt fericiți, dar pe termen lung, ne curățăm dacă luăm două goluri. Eram visători cu toții pe teren. Nu sunt mulțumit că ne-am relaxat. Felicitări pentru golurile marcate, dar campionatele le câștigă apărarea.

Suntem bine, dar nu am cum să mă liniștesc. În două zile am meci. Nu îmi place cum a fost făcută programarea. Ei au șapte zile, noi avem două zile. Nu înțeleg”, a spus Dan Petrescu la finalul meciului.

error: Content is protected !!