Surse. Jumbo la Cluj în viitorul Mall din Florești

Updated on februarie 27, 2023 Pe locul pieței de vânzări auto din localitatea Luna de Sus, comuna Florești, va fi ridicat un mall pe o suprafață de 81.000 de metri pătrați.

În acest spațiu urmează să se instaleze două hypermarketuri, potrivit surselor media9.ro.

Surse. Jumbo la Cluj în viitorul Mall din Florești 1

Unul dintre acestea este hypermarketul grecesc Jumbo, axat în principal pe vânzarea de jucării la prețuri accesibile, potrivit sursei citate.

În prezent, Jumbo operează 16 hipermarketuri în România, dintre care 4 în București-Ilfov și câte unul în orașele Timișoara, Oradea, Arad, Ploiești, Pitești, Constanța, Suceava, Bacău, Brăila, Brașov, Craiova și Sibiu, ultimele două deschide în a doua parte a anului trecut.

Un nou Mall în Florești, pe locul târgului de mașini

Pe locul târgului auto de la ieșire din Florești spre Gilău, aflat pe raza localității Luna de Sus, va fi ridicată o clădire cu funcțiuni mixte: comerciale, depozitare, producție, servicii, etc.

Având denumirea de Elaborare PUZ pentru demolare construcții existente și construire spațiu S+P+2E cu destinație depozitare, producție, servicii și comercial, produse alimentare și nealimentare, spații birouri și administrație, sistematizare verticală, amenajări exterioare accesuri și parcaje, amplasare post trafo, organizare de șantier, amplasare totem și panouri publicitare, împrejmuire și operațiuni cadastrale”, proiectul a intrat în ședința, de joi, a Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism (C.T.A.T.U) a județului Cluj, informează Ziua de Cluj.

Arhitectul Victor Mihăilescu a prezentat, pe scurt proiectul: PUZ-ul este situat în satul Luna de Sus, comuna Florești. Este un teren de aproximativ 74.000 mp. Se va ridica un ansamblu major de funcțiuni. De asemenea, vor fi 1.320 de locuri de parcare, atât la suprafață cât și la subsol. Comerțul auto va dispărea complet. Se va reloca.”

Eu am o nedumerire. Se dorește o schimbare totală la ce e acolo, ceea ce mă bucură. Dacă totuși se dorește un mall, de ce nu îl gândiți așa, că ne-ar fi mai ușor pentru toți. De ce nu îi spuneți mall? Ideea în sine mi se pare foarte bună”, a întrebat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Proiectantul a răspuns: „Nu va fi chiar un mall pentru că nu e vorba de 40 de magazine. Vor fi doar câteva mai mari. Va fi un fel de mini mall. Un retail mall”.

error: Content is protected !!