Un angajat al depozitului Kaufland din Cluj a fost găsit fără viață de un coleg

La data de 21 februarie, în jurul orei 05.30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost găsit căzut în interiorul unui depozit ce aparține unei societăți comerciale, situat în comuna Mihai Viteazu.

La fața locului, echipajul medical a procedat la aplicarea manevrelor de resuscitare, însă, din nefericire, s-a constatat decesul persoanei.

Un angajat al depozitului Kaufland din Cluj a fost găsit fără viață de un coleg 1

În urma cercetărilor preliminare, polițiștii au constatat că bărbatul în vârstă de 53 de ani, din municipiul Turda, a fost găsit la nivelul solului de către un alt bărbat, care a solicitat imediat sprijin prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

În urma verificărilor efectuate nu au fost constatate urme vizibile de violență pe corpului acestuia, cauza decesului urmând a fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit un dosar penal ce vizează infracțiunea de ucidere din culpă.

error: Content is protected !!