Mario Camora (CFR Cluj): „Suntem încrezători. Ne bucurăm că am pierdut doar cu 0-1, mai avem o şansă şi vom lupta până în ultima secundă”

Updated on februarie 23, 2023 Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, spune că va lupta până în ultima secundă pentru a se califica în optimile Conference League, în această seară, împotriva celor de la Lazio.

Ştim că va fi foarte greu, dar o să facem totul ca să ne calificăm. Suntem încrezători. Orice rezervă care intră la Lazio e jucător de mare valoare. Nu suntem liniştiţi, ştim ce putere are Lazio şi ce jucători.

Mario Camora (CFR Cluj): „Suntem încrezători. Ne bucurăm că am pierdut doar cu 0-1, mai avem o şansă şi vom lupta până în ultima secundă” 1

Ne bucurăm că am pierdut doar cu 0-1, mai avem o şansă şi vom lupta până în ultima secundă”, a spus Camora, conform stiripesurse.ro.

Cât valorează calificarea în optimile Conference League

Dincolo de gloria calificării, partida din această seară – s-au vândut toate biletele! – are și o miză financiară importantă. Pentru că echipa care va merge, în optimi, va primi 600.000 de euro de la UEFA. Dacă pentru Lazio, suma ar fi una minusculă, în schimb, la CFR, ar asigura bugetul de salarii pentru aproximativ două luni, anunță Adevarul.

Vestea bună e că Dan Petrescu, antrenorul ardelenilor, a scăpat de Pedro (35 de ani), accidentat. Iar doi titulari ai lui Maurizio Sarri în meciul-tur, vorbim despre Sergej Milinkovic-Savic şi Mattia Zaccagni, sunt și ei incerți pentru returul cu CFR. Va lipsi și fundașul Patric (Lazio), eliminat, în minutul 15, al meciului de săptămâna trecută.

error: Content is protected !!