Dan Petrescu: „Şansele, 90 la sută Lazio, 10 la sută CFR Cluj”. Maurizo Sarri: “Sper că Petrescu va avea dreptate, dar nu cred să fie chiar aşa”

Updated on februarie 23, 2023 Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj nu-și oferă prea multe șanse de calificare în meciul din această seară contra celor de la Lazio.

Aş vrea să ştiu şi eu cine lipseşte de la Lazio. La meciul tur s-a zis că joacă cu echipa a doua. Ai a fost echipa a doua? Vor juca cei mai buni jucători. La noi lipsesc doi jucători, Yuri şi cu Boateng.

Dan Petrescu: „Şansele, 90 la sută Lazio, 10 la sută CFR Cluj”. Maurizo Sarri: "Sper că Petrescu va avea dreptate, dar nu cred să fie chiar aşa'' 1

Noi n-avem doi titulari. Noi avem doi jucători titulari care nu joacă, Lazio n-are pe nimeni care nu joacă. Ei au o rezervă care nu joacă. Şansele, 90 la sută Lazio, 10 la sută CFR. Sunt realist, nici pesimist, nici optimist. Sper că stadionul va fi plin, dar nu este de ajuns. Vom da totul pentru a ne califica”, a spus Petrescu.

Formaţia CFR Cluj va întâlni Lazio Roma, joi, pe teren propriu, de la ora 19.45, în manşa secundă a play-off-ului Conference League. În tur, scorul a fost 1-0 pentru Lazio, scrie news.ro.

Maurizo Sarri: “Sper ca Dan Petrescu să aibă dreptate”

Antrenorul lui Lazio, Maurizio Sarri, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa este în dificultate înaintea partidei cu CFR Cluj, din cauza absenţelor cu care se confruntă.

În acest moment nu ne gândim dacă putem câştiga Conference League. Avem multe absenţe şi suntem în dificultate. Nu e un alibi, dar este o problemă în plus, care se adaugă altora.

Trebuie să împingem jocul în direcţia pe care o dorim. Ei (CFR) sunt mai buni din punct de vedere fizic şi mai obişnuiţi să joace astfel de meciuri. Nu avem voie să fim superficiali şi trebuie să abordăm meciul în modul potrivit”, a declarat Sarri, citat de site-ul lalaziosiamonoi.it, potrivit Digi Sport.

Tehnicianul a subliniat că în competiţie sunt echipe puternice, precum ”West Ham, care este de un nivel foarte înalt, în ciuda locului pe care îl ocupă în Premier League. Mai este şi Villarreal”.

Ne gândim să trecem de acest tur, care nu e deloc uşor, înainte de a ne gândi să câştigăm Conference League“, a comentat Sarri.

Antrenorul lui Lazio nu a dorit să ofere în procente şansele echipei sale de calificare, dar a afirmat: ”Sper că Petrescu va avea dreptate, dar nu cred să fie chiar aşa”.

error: Content is protected !!