Gigi Becali, dorințe: “Nu vreau să se califice CFR Cluj, să mănânce bătaie, 5-0”

Updated on februarie 22, 2023 Patronul de la FCSB, Gigi Becali, a fost întrebat despre meciul pe care CFR Cluj îl joacă cu Lazio în Conference League.

Becali a sublininat care e jucătorul pe care ardelenii nu se mai pot baza, așa cum o făceau de multe ori.

Gigi Becali, dorințe: "Nu vreau să se califice CFR Cluj, să mănânce bătaie, 5-0” 1

“Nu vreau să se califice CFR, să mănânce bătaie, 5-0. Nu mai e echipă grea. Era. Acum primește goluri, nu mai are forța aia.

Nu mai au jucătorii, Deac le făcea tot jocul, dar a îmbătrânit, nu le mai face jocul cum putea”, a spus Gigi Becali, la o conferință de presă, citat de digisport.ro.

Arbitrul neamț care va conduce CFR Cluj – Lazio a luat mită pentru a aranja meciuri și a fost suspendat de federația din Germania!

Meciul CFR Cluj – Lazio, returul din play-off-ul pentru optimile Conference League (0-1 în prima manșă), va fi condus de centralul neamț Felix Zwayer, arbitru care a luat mită și a fost suspendat de federația din Germania!

Totul s-a întâmplat în anul 2005, când Zwayer a fost implicat în celebrul scandal care l-a avut în centru pe arbitrul Robert Hoyzer, care primea bani pentru a contribui la rezultatele dorite de ”donatori” în 2. Bundesliga, informează sport.ro.

Pe atunci asistent al centralului Hoyzer, Zwayer a primit inclusiv o mită de 300 de euro pentru a o ajuta pe Wuppertaler SV, dar, pentru că a informat federația din Germania despre practicile colaboratorului său, a fost suspendat doar pentru o perioadă de șase luni.

Suspendarea a fost ținută secretă în Germania, până la dezvăluirile din Die Zeit din 2014!

În 2009, Zwayer a devenit arbitru de Bundesliga, iar din 2012 și-a făcut loc și pe lista FIFA, în Europa el făcând parte din categoria ”UEFA elite”.

error: Content is protected !!