Adrian Ilie, impresionat de Ermal Krasniqi. „Am vorbit de mult cu Dan Petrescu să-l aducă la echipă. Mi se pare că seamănă puţin cu mine la cum aleargă”

Updated on februarie 21, 2023 Adrian Ilie dezvăluie că a avut multe discuții cu Dan Petrescu pentru a-l convinge să-l transfere pe Ermal Krasniqi de la FC Ballkani.

Krasniqi mi se pare un jucător foarte bun pentru campionatul nostru. Am vorbit de mult cu Dan Petrescu să-l aducă la echipă, încă nu încheiaseră actele de transfer. Aduce un plus pentru campionatul nostru, un jucător talentat care are o coordonare foarte bună cu mingea, unu la unu, ţine mingea aproape şi are viteză.

Adrian Ilie, impresionat de Ermal Krasniqi. „Am vorbit de mult cu Dan Petrescu să-l aducă la echipă. Mi se pare că seamănă puţin cu mine la cum aleargă” 1

Cred că fuge cu mingea la picior la fel cum o face şi fără minge. La golul de ieri are o bătaie înainte de a lovi mingea, îşi coordonează foarte bine mişcarea. Foarte frumos golul, dar să vă uitaţi puţin la mişcarea pe care o face înainte să lovească mingea. Bate pasul puţin pe loc, se coordonează atât de bine încât s-o lovească aşa cum trebuie.

Mi se pare că seamănă puţin cu mine la cum aleargă. Mişcări de ‘cobră’? De ‘mobră’. Are mişcări foarte bune cu mingea la picior, anticipează foarte bine mingea în alergare şi face un dribling foarte scurt, deci ştie unde să dea dinainte”, a declarat Adrian Ilie pentru Fanatik, potrivit Prima Sport.

Sassuolo, Udinese, Genoa, Fiorentina, Torino și Mallorca, pe urmele lui Ermal Krasniqi
Prestația foarte bună a mijlocașului ofensiv kosovar Ermal Krasniqi de la CFR Cluj din play-off-ul pentru optimile Conference League, 0-1 cu Lazio Roma pe ”Stadio Olimpico”, i-a făcut pe italieni să se intereseze de fotbalistul recent achiziționat de campioana României.

”Tuttosport scrie că toți sunt înnebuniți după Krasniqi. A atras atenția tuturor joi seară, în Conference League. Iar acum toată lumea se întreabă: cine este Krasniqi?

După cum a explicat Tuttosport, după prestația memorabilă pe care a avut-o în Europa împotriva lui Lazio, CFR Cluj a primit o multitudine de telefoane pentru noul joker ofensiv sosit în ianuarie, potrivit sport.ro.

Probabil că clubul românesc se va bucura de mica sa bijuterie doar pentru o perioadă scurtă de timp încă, deoarece oficiali de la Sassuolo, Udinese, Genoa, Fiorentina și Mallorca au rămas fără cuvinte.

Chiar și Torino-ul lui Juric ar fi remarcat numele tânărului kosovar, având în vedere capacitatea de dribling a lui Krasniqi și abilitățile sale de asistent și de finalizator. Pe de altă parte, un asemenea talent la un asemenea preț este o afacere prea suculentă pentru a o rata”, a explicat Tuttomercatoweb.

error: Content is protected !!