Cristi Bud, reacţie dură după Lazio – CFR Cluj: „Varză a la Cluj! Nici dacă făcea portarul infarct nu intra mingea”

Updated on februarie 17, 2023 Cristi Bud a avut o reacţie furibundă după Lazio – CFR Cluj, scor 1-0, meci din manşa tur a play-off-ului Conference League.

Câştigător a două titluri cu CFR Cluj, Bud nu îşi explică de ce deţinătoarea ultimelor cinci titluri din Liga 1 nu a ieşit la atac. Lazio a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 15, când a fost eliminat Patric pentru fault din postura de ultim apărător.

Cristi Bud, reacţie dură după Lazio – CFR Cluj: „Varză a la Cluj! Nici dacă făcea portarul infarct nu intra mingea” 1

„Ce să mai zici? Un meci foarte slab făcut de CFR Cluj. Este păcat. A fost o șansă foarte bună pentru un rezultat pozitiv.

Cred că ăsta a fost obiectivul lui Dan Petrescu, să ia cât mai puține. Nu s-a adaptat și nu ai cum să emiți pretenții cu un așa joc. Au avut un șut pe poartă, al lui Malele. Nici dacă făcea portarul infarct nu intra mingea.

Nu ai venit cu centrări, nu ai pus presiune. Cu mijlocul acela e greu să construiești. A fost «varză à la Cluj». Ăsta e adevărul, o evoluție foarte ștearsă. Chiar n-am văzut nimic.

Asta e. Jocul nu dă motive de optimism, dar cu rezultatul poți spera. Poate la retur vor prinde toți o zi bună”, a declarat Cristi Bud, citat de as.ro.

Imaginea serii la Lazio – CFR Cluj! Patronul italienilor, surprins în timp ce doarme chiar în timpul meciului

Claudio Lotito (65 de ani) a fost prezent pe Stadio Olimpico la meciul câștigat de Lazio contra celor de la CFR Cluj, scor 1-0, în cadrul play-off-ului pentru optimile Conference League.

Cel care este în același timp patron și președinte la formația din Roma a privit partida din lojă, însă spre final a cedat și a oferit imagini care i-au amuzat pe italieni, scrie digisport.ro.

Cristi Bud, reacţie dură după Lazio – CFR Cluj: „Varză a la Cluj! Nici dacă făcea portarul infarct nu intra mingea” 2

Conform Corriere dello Sport, în jurul minutului 80, Claudio Lotito (65 de ani), care nu se ocupă doar cu fotbalul, ci și cu politica, a adormit.

Șeful lui Lazio a stat la lojă lângă Igli Tare, directorul sportiv al italienilor, care a observat că pe Lotito “l-a furat somnul” și, evident, nu l-a deranjat

error: Content is protected !!