Dan Petrescu explică de soția nu mai stă cu el: „S-a plictisit. Am mutat-o așa de mult dintr-o țară în alta. Fotbalul e viața mea și sunt fericit așa”

Updated on februarie 16, 2023 Dan Petrescu a fost nevoit să achite un preț scump pentru performanțele din carieră, iar acela a fost de a sta departe de familie, mai mereu plecat.

”Nu e nimic ușor în viață. Dacă vrei să ai succes trebuie să faci niște sacrificii, asta este opinia mea. Am făcut sacrificii și ca jucător, fac și ca antrenor pentru că altfel nu pot avea rezultate. E clar că familia mea n-a fost lângă mine mereu. Am mutat-o așa de mult dintr-o țară în alta încât la un moment dat s-au plictisit și au obosit și au spus:”noi trebuie să rămânem undeva’”.

Dan Petrescu explică de soția nu mai stă cu el: „S-a plictisit. Am mutat-o așa de mult dintr-o țară în alta. Fotbalul e viața mea și sunt fericit așa” 1

Dar au ințeles situația și mă bucur foarte mult”, a declarat Dan Petrescu, citat de wowbiz.ro.

Dan Petrescu se bucură că a scăpat de ”presiunea” familiei, care locuiește acum în Dubai, pentru că astfel are timp să se concentreze numai la fotbal.

”Așa am tot timpul necesar să mă gândesc numai la echipă. Ziua o petrec numai la stadion. Ajung pe 09:30 și stau până seara pe la 06:00-07:30. Pentru mine e ok. Fotbalul e viața mea și sunt fericit așa”, a mai dezvăluit antrenorul de la CFR Cluj, potrivit Digi Sport.

Dan Petrescu s-a căsătorit în 2007 cu Adriana Stan, fost manechin. Cei doi au împreună o fată, Jennifer. Relația lor este una foarte frumoasă, în ciuda distanței și a pasiunii, uneori mult prea mari, a antrenorului de la CFR Cluj pentru fotbal, lucru care, așa cum spunea și el, îi ocupă tot timpul.

Înainte de a o cunoaște pe Adriana, fostul jucător al Generației de Aur a mai fost însurat cu Dana Petrescu, iar din urma mariajului au rezultat două fete, Rebecca și Chelsea. Relația nu a ținut, după ce ”Bursucul” ar fi acuzat-o pe fosta soție de infidelitate cu un coleg de generație.

error: Content is protected !!