Ciprian Deac împlinește astăzi 37 de ani! Carieră impresionantă pentru mijlocașul CFR-ului

Updated on februarie 16, 2023 Mijlocașul CFR-ului, Ciprian Deac, împlinește astăzi 37 de ani, chiar în ziua meciului de la Roma. Partida dintre Lazio și CFR Cluj, din cadrul play-off-ului Conference League, se va juca astăzi, de la ora 22:00.

Cariera lui Ciprian Deac

Ciprian Deac împlinește astăzi 37 de ani! Carieră impresionantă pentru mijlocașul CFR-ului 1

 

Ciprian Deac a debutat în fotbal la Gloria II Bistrița, dar a jucat apoi pentru Unirea Dej în sezoanele 2004-2005 și 2005-2006. În timpul perioadei petrecute la Unirea Dej, Deac a atras atenția CFR-ului Cluj, care l-a adus în cele din urmă la echipă, deși mai întâi a fost aproape să semneze cu Universitatea Cluj.

În ciuda unor încercări de a se transfera la alte cluburi, inclusiv la U. Cluj, Deac a rămas cu CFR Cluj, jucând în Liga I și câștigând campionatul și cupa României.

În 2010, a debutat la echipa națională de fotbal a României și a câștigat toate cele trei trofee disponibile cu CFR Cluj. Deac a jucat apoi pentru Schalke 04 în Germania, dar s-a întors la CFR Cluj în 2013, înainte de a pleca în Kazahstan la FC Aktobe și FC Tobol. În 2017, a revenit la CFR Cluj.

În total, Deac are șapte titluri câștigate alături de formația ardeleană, la care se mai adaugă două Cupe și cinci Supercupe ale României.

Cum arată o zi din viața lui Ciprian Deac

Cei de la CFR Cluj TV au realizat toamna trecută un reportaj inedit cu mijlocașul grupării din Gruia. ”O zi din viața lui Ciprian Deac” se numește materialul video, în care fotbalistul și-a deschis sufletul și în care a fost de acord să fie filmat în mai multe ipostaze familiale.

Deac are două fetițe, Anelise (8 ani) și Natalia-Giulia (3 ani), alături de soția sa, Cristina, fostă Lucaci. Și Cristina are tangențe cu sportul, pentru că ea a fost campioană națională de tineret la 100 de metri garduri. Jucătorul se află la a doua căsnicie, după ce mariajul cu Adriana Ghiran, prima soție, s-a terminat în 2011.

Deac se trezește zilnic la 07:30, își bea cafeaua alături de soție, după care o duce pe mezina familiei, Natalia, la grădiniță. După aceea, direct de acolo, Ciprian ajunge la stadionul lui CFR Cluj. După ce mânâncă micul dejun, alături de colegi, se duce în sala de forță pentru un antrenament de încălzire.

Urmează antrenamentul lui Dan Petrescu, care de regulă este mereu dimineața. Fotbalistul mai intră o dată în sala de forță, după ce se termină ședința de pregătire, după care se duce acasă.

La finalul sezonului trecut, Ciprian Deac a devenit din nou campion al României alături de CFR Cluj, al cincilea titlu consecutiv.

error: Content is protected !!