Simone Scuffet de la CFR Cluj, cel mai bun din grupele Conference League

Updated on februarie 15, 2023 Titular în toate meciurile din grupe, Scuffet se situează pe primul loc într-o ierarhie întocmită de UEFA Conference League. Portarul celor de la CFR are nu mai puțin de 23 de intervenții decisive, cele mai multe din această fază a competiției.

Italianul este urmat de Kenan Piric (22 de intervenții, AEK Limassol), respectiv Shakhrudin Magomedaliyev (21 de intervenții, Qarabag), informează digisport.ro.

Simone Scuffet de la CFR Cluj, cel mai bun din grupele Conference League 1

„Ei sunt favoriți, dar ar trebui să fie atenți, vom da totul și vom încerca să fructificăm orice ocazie. Știi că mingea e rotundă și dacă una dintre echipe greșește abordarea partidei, orice se poate întâmpla.

Cu Provedel mă cunosc de foarte mulți ani. Ne antrenam împreună la Udinese, el era la Primavera, eu la juniori. Am crescut în aceeași zonă, cu el, cu Meret și Vicario.

S-a legat o foarte frumoasă prietenie. Îi voi cere tricoul la finalul meciului”, a spus portarul despre meciul cu Lazio, citat de fanatik.ro.

CFR Cluj poate să îl piardă pe Simone Scuffet: „E pe lista unei echipe de Serie A!”

Cristi Balaj a spus pentru Fanatik că portarul e în atenția unui club important: „Scuffet este urmărit de echipe din Italia. În Italia se știa despre el, a fost și la echipa națională una dintre variantele pentru Buffon. Este pe lista unei echipe din prima ligă din Italia”.

În 6 meciuri în Conference League, Simone Scuffet a încasat cinci goluri, fiind evaluat conform Transfermarkt la 1.200.000 de euro. În total, a jucat 31 de meciuri în acest sezon la CFR Cluj și a primit 23 de goluri.

error: Content is protected !!