Iubita lui Cristi Manea (CFR Cluj), surprinsă de cutremur în spital. Irina Deaconescu: „Oribilă experienţă. Venus doarme pe picioarele mele şi a început patul să vibreze cu noi”

Updated on februarie 14, 2023 Irina Deaconescu, iubita lui Cristi Manea a povestit pe Instagram experiența avută cu cutremurul de azi. Ea a fost surprinsă de seism în spital, acolo unde era internată alături de fiica cea mică, Venus, care va împlini luna viitoare un an.

Oribilă experienţă. Venus doarme pe picioarele mele (încă suntem la spital) şi a început patul să vibreze cu noi. Am crezut în primă fază că sunt prea obosită, dar a fost cutremur. Urăsc asta!”, a scris Irina.

Iubita lui Cristi Manea (CFR Cluj), surprinsă de cutremur în spital. Irina Deaconescu: „Oribilă experienţă. Venus doarme pe picioarele mele şi a început patul să vibreze cu noi” 1

Cristi Manea şi Irina Deaconescu au împreună doi copii. Cea mai mare fetiță a lor este Victoria, cea care a venit pe lume în octombrie 2020.

Constantin Ionescu, directorul INFP, după „tandemul de cutremure” din Oltenia: „E o surpriză că zona respectivă s-a activat”

„Este o surpriză că zona s-a activat. Este o zonă în care nu s-au produs cutremure decât foarte rar și cu magnitudini mici”, a declarat directorul general al Institutului Național pentru Fizica Pământului marți după-amiază, după ce Oltenia a fost zguduită de un cutremur de 5,7 pe Richter. Luni, tot în Oltenia, a fost un cutremur de 5,2 grade.

Ionescu a explicat că au mai fost cutremure în regiune în trecut, însă mici. „Cel mai mare a fost în 1943, de 5 grade. În anii 1963-1964, un cutremur de 4,5. Apoi, în 1910 și cu vreo 50 de ani mai devreme, 1850-1860, au fost cutremure în jur de 4 grade”, a spus directorul INFP, citat de Libertatea. 

Ionescu a precizat că în cazul cutremurelor de ieri și de azi din Oltenia, vorbim de „un tandem de cutremure, cel de marți nu a fost o replică a celui de luni”.

Raed Arafat: Două persoane rănite ușor la Târgu Jiu în urma cutremurului

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat, marți, după cutremurul din zona Olteniei, că nu au fost înregistrate victime sau pagube majore. Au fost rănite ușor două persoane la Târgu Jiu, una dintre ele în sediul primăriei, anunță G4Media. 

Raed Arafat a făcut apel la calm, a precizat din nou ce trebuie să facă oamenii în cazul producerii unui cutremur, informații care se găsesc și în aplicația DSU și pe portalul fiipregatit.ro.

Rugămintea noastră: intrați și verificați informațiile de pe site-urile oficiale – IGSU, DSU, Guvernul României. Comparați cu celelalte informații și puteți să judecați. Au apărut persoane care o să înceapă să prezică că urmează alte cutremure.

Vă rog foarte mult, gândiți-vă într-un mod înțelept. Cel care poate să prezică un cutremur a ajuns la un nivel mai mare decât orice știință. Când vom vedea pe cineva că primește Premiul Nobel pentru că a ajuns să prezică un cutremur, toată lumea va aplauda. (…) Vă rog mult la calm și la a nu asculta informațiile false și manipulatoare. Orice știm veți ști și dumneavoastră”, a subliniat Arafat.

error: Content is protected !!