Mama lui Alibec îl ceartă pe patronul de la CFR Cluj: „Era de datoria lor, dar nu i-au dat niciun ban de chirie, și-a plătit-o din buzunarul lui”

Updated on februarie 12, 2023 Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, a vorbit public după ce fiul său a fost acuzat că nu a plătit chiria pentru apartamentul în care a locuit în Cluj-Napoca. Ea s-a confruntat cu proprietarul locuinței pentru a clarifica situația, dar și-a exprimat furia și față de conducătorii CFR-ului, inclusiv Neluțu Varga.

Denis Alibec se confruntă cu amenințarea de executare silită din partea proprietarului apartamentului din Cluj în care a locuit între august 2021 și ianuarie 2022, când juca pentru CFR. Proprietarul solicită plata a două luni de chirie, iar cazul a ajuns în instanță. Deși fotbalistul român a câștigat prima fază a procesului, se așteaptă o decizie în urma apelului.

Mama lui Alibec îl ceartă pe patronul de la CFR Cluj: „Era de datoria lor, dar nu i-au dat niciun ban de chirie, și-a plătit-o din buzunarul lui” 1

CFR Cluj nu i-a plătit chiria lui Denis Alibec

De obicei, un club ar trebui să ofere jucătorilor săi o locuință în cazul în care aceștia nu au un domiciliu în orașul respectiv. Însă, potrivit afirmațiilor făcute de Emilia Stroe, mama atacantului de la Farul Constanța, Denis Alibec nu a beneficiat de acest privilegiu.

“Era de datoria lor, dar nu i-au dat niciun ban de chirie, și-a plătit-o din buzunarul lui”, a declarat, scurt, mama lui Denis Alibec pentru cancan.ro.

Obligat să renunțe la bani

Potrivit femeii, Denis Alibec ar fi fost “ars” inclusiv la contract. Pentru a putea pleca de la CFR, conducătorii alb-vișiniilor i-au pus anumite condiții. Banii au fost, bineînțeles, la mijloc.

“În plus, nu a primit anumite bonusuri. Ca să poată pleca a renunțat la bani. A făcut tot ce i s-a cerut doar să scape de acolo. Nu a fost o perioadă deloc bună pentru el la CFR Cluj”, a mai precizat Emilia Stroe.

Ulterior, Denis Alibec s-a transferat la Atromitos, în Grecia. În prezent evoluează la Farul Constanța, unde este unul dintre golgheterii echipei.

error: Content is protected !!