Cristi Manea, după înfângerea celor de la CFR Cluj: „Mi-a rupt gheata! La mine dă fault și cartonaș galben și aici nu-mi dă nimic! Am gaură în gheată și mi-au intrat crampoanele în picior. Nu mai înțeleg”

Updated on februarie 12, 2023 Cristi Manea a avut un discurs dur la adresa arbitrilor după înfrângerea suferită de CFR Cluj la Craiova.

Lovitura liberă în urma căreia oltenii au deschis scorul a fost dictată după un duel între Manea și Ivan. Fundașul CFR-ului a intrat prin alunecare din lateral și l-a doborât pe Ivan, iar arbitrul n-a stat pe gânduri: le-a oferit alb-albaștrilor o lovitură liberă dintr-o poziție periculoasă.

Cristi Manea, după înfângerea celor de la CFR Cluj: „Mi-a rupt gheata! La mine dă fault și cartonaș galben și aici nu-mi dă nimic! Am gaură în gheată și mi-au intrat crampoanele în picior. Nu mai înțeleg” 1

La finalul meciului, Manea a susținut că nu trebuia acordat fault la acea fază, întrucât ar fi lovit mingea. Pe reluări nu se vede însă clar dacă fundașul lateral al lui Dan Petrescu atinge sau nu balonul.

Nu a fost singura decizie pe care Manea le-a reproșat-o arbitrilor. În prelungiri, minutul 90+5, Ivan a intrat prin alunecare asupra lui, l-a lovit cu talpa în picior, dar nu a primit nici măcar „galben”. Manea, în schimb, a fost penalizat cu cartonaș la faza premergătoare golului de 1-0, scrie gsp.ro.

„Suntem supărați că am pierdut. Oricum, campionatul se joacă în play-off. Nu este bine că am pierdut, dar diferența a fost făcută de mici detalii.

Aici, la faza de le-a dat fault la 16 metri, înainte de gol, consider că am jucat mingea. Nu a fost nici fault, dar mi-a dat cartonaș galben! Am jucat mingea și m-am dus din inerție, el a forțat să obțină ceva.

Le-a acordat o fază foarte periculoasă din nimic, le-a pus mingea pe 16 metri. În plus, este al treilea cartonaș galben pe care-l iau pe nedrept. Și cu FCSB la fel, nici nu l-am atins. Măcar dacă ar fi fost de galben, pentru că dacă mai iau unul voi fi suspendat pe nedrept.

E frustrant, am alergat tot meciul și am luat gol din nimic, dintr-o greșeală!”, a spus Manea

Cât despre faza din finalul partidei, Manea a afirmat:

„Mi-a rupt gheata! La mine dă fault și cartonaș galben și aici nu-mi dă nimic! Am gaură în gheată și mi-au intrat crampoanele în picior. Nu mai înțeleg. Nu-mi place să comentez, dar nici nu putem vorbi cu el. Dacă vreau să le zic ceva, îmi spun «Dă-i drumul de aici»”.

error: Content is protected !!