(Foto) Mini-sat de vacanță în zona de munte a Clujului. Cabane, restaurant și terenuri de sport

Updated on februarie 10, 2023 Un proiect cu case de vacanță, restaurant, terenuri de sport și parcări, în localitatea Dealu Negru, comuna Călățele, a primit aviz favorabil construirii de la urbaniștii județului Cluj.

Proiectul, denumit „STUDIU DE OPORTUNITATE – P.U.Z. – INTRODUCERE TEREN ÎN INTRAVILAN PENTRU CONSTRUIRE CASE DE VACANȚĂ” a fost pe ordinea de zi a ședinței Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism (C.T.A.T.U) a județului Cluj, de joi, 9 februarie 2023, transmite Ziua de Cluj.

(Foto) Mini-sat de vacanță în zona de munte a Clujului. Cabane, restaurant și terenuri de sport 1

„Vorbim de un fel de mini-sat de vacanță. Acesta va avea 6 cabane, terenuri de sport, parcări, restaurant, etc. În mijlocul terenului va funcționa restaurantul pentru a putea fi ușor de accesat de către toți cei care vin la cabane”, a spus șeful de proiect Alida Vișan.

Suprafața totală a terenului pe care se vor edifica clădirile este de puțin peste 17.000 metri pătrați.

(Foto) Mini-sat de vacanță în zona de munte a Clujului. Cabane, restaurant și terenuri de sport 2 (Foto) Mini-sat de vacanță în zona de munte a Clujului. Cabane, restaurant și terenuri de sport 3

Membrii comisiei de urbanism au avut câteva observații legate de drumurile din zonă și de cel de acces, dar, în cele din urmă, șeful CJ Cluj, Alin Tișe, a propus un afiz favorabil proiectului.

error: Content is protected !!