Dan Petrescu: “La Craiova va fi un meci cu de toate. Înfrângerea de duminică nu a fost un şoc, până la urmă am pierdut cu FCSB, dar am pierdut foarte târziu”

Updated on februarie 10, 2023 Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost supărat după înfrângerea cu FCSB, dar acum se gândeşte doar la meciul de la Craiova, de sâmbătă, acolo unde îşi doreşte o victorie.

„Înfrângerea de duminică nu a fost un şoc, până la urmă am pierdut cu FCSB, dar am pierdut foarte târziu. Mie mi-a părut foarte rău, dar nu ai ce să mai schimbi. Am revăzut meciul, cred că cei doi portari au fost cei mai buni de pe teren şi asta spune tot.

A fost un gol cu doi jucători de la FCSB împotriva a nouă de la CFR. Înseamnă că au calitate maximă cei doi jucători dacă au reuşit să se strecoare printre nouă jucători. În fotbal se mai întâmplă şi goluri de acestea, când nu te aştepţi. Micile detalii fac mereu diferenţa.

Dan Petrescu: “La Craiova va fi un meci cu de toate. Înfrângerea de duminică nu a fost un şoc, până la urmă am pierdut cu FCSB, dar am pierdut foarte târziu” 1
Portrait of CFR Cluj’s coach, Dan Petrescu, before the game CFR Cluj v FC Dynamo Kiev, Dr. Constantin Radulescu Stadium, Cluj-Napoca, Romania, 20 April 2022
CFR Cluj v FC Dynamo Kiev – Friendly Match For Peace, Cluj-Napoca, Romania – 20 Apr 2022,Image: 684942257, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

La Craiova va fi ca întotdeauna, meciuri cu de toate, cu goluri în ultimele minute, dramatism, meciuri cu intensitate maximă, echilibrate. Mă aştept să fie la fel, cu stadion plin şi cu un adversar rănit după meciul cu Farul. Greşeala lui Araluskis nu ai cum să o faci de două ori, au pierdut, dar şi-au asumat.

Eu rămân la părerea că în play-off toate echipele se vor bate la titlu, inclusiv Craiova. Cred că este cel mai strâns play-off de când s-a înfiinţat acest sistem. Acolo vor fi meciurile decisive, în play-off.

Meciul cu Lazio e un meci pe care un fotbalist vrea să îl joace, un antrenor vrea să stea pe bancă. La Roma, pe un stadion extreordinar, unde CFR a mai fost. Acolo presiunea va fi pe Lazio, nu pe noi. Noi mergem să jucăm. Ştefan Radu? Îmi pare rău că nu vine la Cluj, aş fi vrut să îl văd”, a declarat Dan Petrescu, citat de stiripesurse.ro.

Previziunea lui Dan Petrescu despre lupta la titlu din Liga 1

Dan Petrescu anticipează că play-off-ul din acest sezon va fi cel mai disputat de când s-a trecut la acest format competițional.

În plus, antrenorul campioanei consideră că lupta la titlu se va da între toate echipele din play-off, spre deosebire de anii trecuți.

”Eu vă spun şi o să vedeţi că am dreptate, nu vor mai fi cinci echipe care să se bată la titlu, vor fi şase. Nu vor mai fi play-off-uri în care o echipă, cum am fost noi, să aibă şase victorii, nu va mai fi aşa. Eu nu cred că o echipă se va distanţa. În mare măsură se ştiu echipele din play-off, în afara lui Sepsi, celelalte cinci se ştiu.

Va fi un play-off în care toate echipele se vor lupta să câştige titlul, inclusiv Craiova. Cred că va fi cel mai greu play-off de când s-a inventat, nu a mai fost unul aşa strâns”, a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!