“Ăsta de la Cluj visează mult”. Mama Lui Denis Alibec, reacție după ce jucătorul a fost acuzat că nu și-a plătit chiria

Updated on februarie 10, 2023 Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, a vorbit despre cazul în care fotbalistul este implicat, acuzat că nu și-a plătit chiria pentru apartamentul în care a locuit în Cluj-Napoca, în scurta perioadă în care a fost legitimat la CFR.

Femeia susține că atacantul Farului ar fi fost amenințat de proprietar, care, disperat să intre în posesia sumei de bani care crede că i s-ar cuveni, ar fi încercat să-l defăimeze pe fotbalist la cluburile la care a evoluat după ce s-a despărțit de alb-vișinii.

“Ăsta de la Cluj visează mult”. Mama Lui Denis Alibec, reacție după ce jucătorul a fost acuzat că nu și-a plătit chiria 1

“Când a ajuns la CFR Cluj, și-a închiriat un apartament în oraș. Proprietarul este un medic stomatolog, în vârstă de aproximativ 30 de ani. Când a încheiat conturile cu CFR Cluj, l-a anunțat pe proprietar că, logic, nu va mai sta în chirie la el. A doua zi m-am dus și am predat cheia, apartamentul neatins. Și, ulterior, ne-am trezit că suntem dați în judecată. Că vrea chiria pe încă două luni. Ăsta de la Cluj visează mult, mai ales că a doua zi deja închiriase altcuiva apartamentul”, a declarat mama lui Denis Alibec pentru cancan.ro.

Proprietarul nu s-a adresat doar magistraților, ci a luat legătura inclusiv cu Denis Alibec, pe care ar fi încercat să-l determine să-i plătească suma pe care consideră că fotbalistul i-ar datora-o. Emilia Stroe promite că lucrurile nu vor rămâne astfel, iar după încheierea actualului proces va urma altul. De această dată cu ea ca reclamant.

“Și a început circul. L-a sunat pe Denis, l-a amenințat, a trimis hârtii prin Grecia și pe unde a mai jucat el să-i oprească banii. Nu este nicio problemă. Vom câștiga și de această dată, după care mă voi ocupa eu de acest personaj, îl voi da în judecată. El crede că poate, astfel, să facă bani. Exclus!”, a mai precizat Emilia Stroe.

Denis Alibec, câștig de cauză în procesul intentat clujean

După ce a plecat de la CFR Cluj, Denis Alibec a informat proprietarul imobilului pe care îl avea închiriat la acea vreme că va pleca din Cluj și astfel nu va mai sta în apartamentul respectiv.

Nemulțumit de faptul că Denis Alibec nu l-a informat cu două luni înainte de decizia sa, proprietarul apartamentului l-a executat silit pe actualul atacant de la Farul și i-a cerut chiria pe lunile februarie și martie 2022.

În procesul intentat de proprietarul clujean, Denis Alibec a avut câștig de cauză în instanță, datorită sumei de 1.200 de euro pe care a plătit-o la început ca garanție, notează replicaonline.ro.

Deși Denis Alibec a câștigat procesul, proprietarul clujean nu a renunțat și a contestat decizia magistraților la Tribunalul Constanța, pe data de șase februarie 2023.

Dacă a doua decizie va fi în defavoarea lui Denis Alibec, acesta ar putea fi bun de plată, conform sursei citate.

error: Content is protected !!