Cluj. Denis Alibec, acuzat că nu și-a plătit chiria pentru apartamentul în care a stat când a jucat la CFR

Updated on februarie 9, 2023 Denis Alibec a fost executat silit de proprietarul unui apartament în care a locuit pe vremea când era jucător la CFR Cluj.

Proprietarul îi cere lui Denis Alibec plata chiriei pe lunile februarie și martie 2022, în condițiile în care a părăsit apartamentul în ianuarie 2022. Atacantul a stat acolo din august 2021, până în ianuarie 2022, când și-a anunțat gazda că nu mai dorește continuare contractului.

Cluj. Denis Alibec, acuzat că nu și-a plătit chiria pentru apartamentul în care a stat când a jucat la CFR 1

Proprietarul avea, însă, pretenția să fie anunțat cu două luni înainte, motiv pentru care i-a cerut plata chiriei pentru lunile februarie și martie. Denis Alibec nu fost de acord, astfel că proprietarul a demarat procedurile în vederea executării silite, informează cancan.ro.

Însă, pentru că a plătit garanția de 1.200 de euro, Denis Alibec a avut câștig de cauză. Doar că proprietarul nu se lasă și a contestat decizia magistraților la Tribunalul Constanța pe 6 decembrie. Rămâne de văzut dacă și această instanță îi va da dreptate fotbalistului de la Farul Constanța.

Totuși, dacă va fi anulată hotărârea primei instanțe, atunci Denis Alibec ar putea fi bun de plată, scrie replicaonline.ro.

Denis Alibec a reușit doar două goluri în cele 21 de meciuri jucate pentru gruparea din Gruia.

error: Content is protected !!