Marko Dugandzic: „Dan Petrescu e de şcoală veche!” Fostul jucător de la CFR Cluj îl compară cu Adrian Mutu

Updated on februarie 8, 2023 Marko Dugandzic a fost pus să-l compare pe actualul său antrenor, Adrian Mutu, cu Dan Petrescu. Marko traversează o formă fantastică în acest an. Atacantul croat a marcat două hattrick-uri pentru Rapid în 2023 și este în prezent golgheterul la zi al campionatului.

“E diferența dintre stilul lor de jucători, dintre două filozofii distincte de antrenori, două viziuni . Mutu e un tehnician mai modern, tânăr, ambițios. Mister Petrescu e de școală veche, însă un mare profesionist, cu un CV impresionant și o mulțime de trofee cucerite.

Marko Dugandzic: „Dan Petrescu e de şcoală veche!” Fostul jucător de la CFR Cluj îl compară cu Adrian Mutu 1

Pentru mine, Mutu e însă un antrenor foarte important, care m-a ajutat enorm și mi-a oferit încredere încă din prima zi la Rapid”, a spus Marko Dugandzic, citat de digisport.ro.

Croatul a fost chestionat și cu privire la o posibilă dorință de revanșă față de Dan Petrescu, iar jucătorul Rapidului a răspuns ca un adevărat domn.

“Nu sunt genul. Eu sunt jucător, el manager. Decide totul la CFR, acolo n-am găsit spațiu pentru a mă exprima, nicio problemă. Asta a fost hotărârea și am respectat-o. N-am niciun regret. Am luptat doar pentru mine. N-am uitat însă fotbalul niciodată”, a mai spus Dugandzic.

Cristi Balaj nu regretă plecarea lui Marko Dugandzic la Rapid

Cristi Balaj nu regretă plecarea lui Marko Dugandzic la Rapid, deși croatul este golgheterul Ligii 1.

Președintele celor de la CFR Cluj nu regretă plecarea lui Dungandzic la Rapid. Croatul a fost transferat de clubul bucureștean de la CFR Cluj în vară pentru 400.000 de euro. Atacantul nu dat același randament pentru formația din Gruia, motiv pentru care ardelenii l-au lăsat să plece fără să stea prea mult pe gânduri.

„Și noi avem jucători la CFR care dau mai multe goluri decât la alte echipe pe la care au fost. Nu e un regret că a plecat. Nu s-a acomodat aici la CFR Cluj”, a spus Cristi Balaj, citat de as.ro.

error: Content is protected !!