Andrei Cristea: “Cristi Manea este principalul vinovat la golul primit de CFR Cluj”

Updated on februarie 7, 2023 Vinovat pentru golul primit de CFR, în opinia lui Andrei Cristea, este fundașul campioanei, Cristi Manea. CFR Cluj a suferit primul eșec în 2023 și a pierdut primul loc în clasament, după victoria Farului cu Universitatea Craiova, scor 2-1.

Andrei Cristea: “Cristi Manea este principalul vinovat la golul primit de CFR Cluj”

Andrei Cristea: "Cristi Manea este principalul vinovat la golul primit de CFR Cluj” 1

“La golul FCSB-ului, prima greșeală o face Deac, îi permite lui Edjouma să se întoarcă. Ar fi fost indicat un fault tactic. Apoi Manea, în duel cu Octavian Popescu, s-ar fi putut opri, pentru a-l lăsa în ofsaid. Din punctul meu de vedere, este greșeala lui Manea, care îl scoate din ofsaid pe Octavian Popescu. Cei doi fundași centrali ajung foarte greu în careu”, a spus Andrei Cristea, la Digisport.

Robert Niță, repică pentru Dan Petrescu

Robert Niță a criticat jocul celor de la CFR Cluj, și susține că victoria FCSB-ului a fost meritată pe deplin. Fostul atacand susține că formația campioană a avut o prestație modestă, jucătorii fiind previzibili și lenți.

„Nu sunt de acord cu Dan Petrescu, care spune că era echitabil un egal. Nu, nu era deloc echitabil. Prima repriză e clar CFR-ului. Începem de la atitudine.

Eu nu am văzut CFR dominată acasă așa cum o domină aseară FCSB. Jucători pe care nu îi vedem foarte des să fie agresivi, fac destule faulturi ieri.

Trebuie să existe un echilibru între jucătorii masivi și jucătorii în genul lui Krasniqi sau jucători care se pot adapta cu centrul de greutate jos, iuți, cu tehnică bună în regim de viteză ceea ce FCSB are, că nu degeaba se plătesc o grămadă de bani pe jucători tineri, dar care au calitate.

Au părut ca niște elefanți pe gheață cfriștii. Lenți, previzibil. Mă surprinde, că tot vorbim de Scuffet. Parcă degaja cu mingea medicinală.

Să nu poți tu un portar atât lăudat și cu evoluție bune asară, în momentul când nu ieșeau cu construcție din apărare, nicio degajare n-a dat-o degajare mai mult de cinci metri în terenul advers”, a declarat Robert Niță, citat de as.ro.

Pentru campioană României urmează un nou meci dificil, în Bănie, cu Universitatea Craiova.

error: Content is protected !!