Reacția lui Dan Petrescu după ce strategia clasică de 0-0 i-a eșuat în partida cu FCSB. „Au dat ei un gol din nimic, pur şi simplu! Ăsta e fotbalul”

Updated on februarie 6, 2023 Dan Petrescu este nemulțumit după ce strategia sa de 0-0 a eșuat aseară în partida cu FCSB. Ar fi vrut să dea el un gol din nimic dar au dat cei de la FCSB. Surprinzător cum patronul CFR-ului este încântat de Dan Petrescu, care-i spune clar, în față, că joacă pentru a da goluri din nimic, la noroc. Milioane de euro investite în jucători ca aceștia să se ascundă pe teren după adversari și poate, poate vine un gol din nimic și câștigă.

„E clar că sunt supărat. O primă repriză în care FCSB a fost mai bună, a avut mai multe ocazii. Mi s-a părut că era meciul cu Slavia Praga. Și ei au venit peste noi, ne-au atacat, ne-au surprins cu pressing, iar noi am fost moi, de nerecunoscut. La pauză am vorbit puţin şi am arătat bine în repriza a doua.

Reacția lui Dan Petrescu după ce strategia clasică de 0-0 i-a eșuat în partida cu FCSB. „Au dat ei un gol din nimic, pur şi simplu! Ăsta e fotbalul” 1

Nu ţin minte vreo ocazie a lui FCSB, dar, dacă n-am băgat-o noi în poartă, au dat ei un gol din nimic, pur şi simplu! Ăsta e fotbalul. Noi am avut cu Yeboah singur cu portarul, dacă îi dădea pasă lui Deac câştigam noi. Tot timpul cu FCSB sunt meciuri strânse.

Eu zic că FCSB a fost mai bună în prima repriză, iar noi în a doua. Un egal era corect. În primele meciuri din 2023 nu am luat gol, iar acum am luat în minutul 90.

Acum suntem vulnerabili? Mergem înainte. Mai sunt 16 meciuri de jucat, suntem încă pe primul loc, dar sunt conştient că un 0-0 era mai bun inclusiv pentru moral”, a declarat Dan Petrescu, citat de hotnews.ro.

Andrei Burcă, profund dezamăgit după eșecul suferit în fața FCSB-ului: ”Îmi este ciudă!”

Andrei Burcă s-a declarat dezamăgit de rezultatul meciului și a recunoscut că ceva nu a funcționat la partida cu FCSB.

Totuși, fundașul CFR-ului este de părere că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil, având în vedere că, după părerea sa, ardelenii au controlat cea de-a doua parte a meciului.

”Nu știu ce să zic. Nu am început meciul așa de bine. Prima repriză le-a aparținut. Am controlat a doua repriză. Am avut două-trei ocazii foarte mari, dar a venit acel gol. Am muncit în această seară, pe acest gazon, dar mergem acasă triști. Asta e cea mai mare dezamăgire.

Îmi este ciudă, pentru că mă interesează să nu luăm gol. Ceva nu a funcționat, trebuie să ne dea de gândit. Trebuie să venim mai repede la meci din primul minut, trebuie să recunoaștem, au avut câteva ocazii importante.

Cred că ce arată tabela este meritat, dar cred că era echitabil un rezultat de egalitate.

Toată lumea se poate încurca, trebuie să ne revenim, să analizăm și să mergem la Craiova cu capul sus. Ne așteaptă un meci greu, iar apoi urmează și meciul cu Lazio”, a spus Andrei Burcă, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!