Alex Chipciu, după umilința de la Craiova: „Mă simt abuzat fotbalistic. Azi luam 3 «roșii» dacă aveam 20 de ani. Înnebuneam când îi vedeam pe Bauza și Bahassa că dădeau călcâie printre picioare”

Updated on februarie 4, 2023 Alexandru Chipciu a vorbit despre umilința cu FCU Craiova, scor 0-5. Extrem de afectat, Chipciu a explicat cum a fost în teren meciul cu FCU Craiova. „M-am simțit abuzat fotbalistic”, a spus jucătorul lui U Cluj.

„Am crezut că e un meci ușor, am intrat relaxat. Mă simt abuzat fotbalistic. Am mai pierdut cu 0-5 cu CFR, dar așa ceva nu am mai trăit. Azi luam 3 «roșii» dacă aveam 20 de ani. Înnebuneam când îi vedeam pe Bauza și Bahassa că dădeau călcâie printre picioare.

Îmi doresc să fie în play-out să jucăm iar cu ei.

Alex Chipciu, după umilința de la Craiova: „Mă simt abuzat fotbalistic. Azi luam 3 «roșii» dacă aveam 20 de ani. Înnebuneam când îi vedeam pe Bauza și Bahassa că dădeau călcâie printre picioare” 1

O să îi visez pe Bauza și Bahassa la noapte, nu pe familie, pe copii. Am avut două meciuri bune, ceea ce ne-a făcut să ne credem foarte buni. Noi avem mentalitatea asta. Mă așteptam să fie un meci greu, i-am văzut pe video. Mister o să analizeze, el e și mai calm și o să vadă mai clar. Când nu ești bine mental, nu poți nici tactic. Dacă nu ai un mental tare, nu poți. Trebuie să te duci peste ei când dau călcâie.

Avem un drum de 7 ore până la Cluj, avem răni. Trebuie să facem ceva, să ne ridicăm la următorul meci, cu Mioveni. Chiar dacă e un clișeu, toate meciurile sunt grele. Trebuie să facem mai mult. Nu ține de antrenor”, a declarat Alex Chipciu, citat de gsp.ro.

El a vorbit și despre lipsa fanilor la meciul cu FCU Craiova: „E ceva ireal . În pandemie jucăm fără fani. Nu pot intra în detalii. Noi auzeam muzică la pauză, ziceai ca e din club, a întârziat și startul reprizei din cauza asta”.

„Vreau să felicit adversarii, pentru că au arătat ca o echipă adevărată. Îmi pare rău pentru noi, am intrat prea lejeri pe teren, am lăsat adversarul să joace.

Eu cred că am arătat în primele două meiciuri ca o echipă bună a campionatului. Când joci cu o echipă care au jucători de valoare în față și îi lași să joace și te domină, sigur apar oportunități pentru a marca.

Nu am reușit să ieșim cu mingea la picior, nu știu de ce am jucat atât de slab în seara asta. Părerea mea e că o să fie 6-7 echipe care o să se bată pentru menținerea în prima ligă.

E urât să joci fără spectatori, pentru că e un stadion frumos, au o bază foarte frumoasă și e păcat pentru ei să joace fără fani.

Nu știu dacă mai e vreun meci simplu, toate meciurile se vor fi de care pe care, sper să ne trezim după acest duș rece și să reușim să ne menținem în prima ligă”, a spus și Andrei Miron, fundașul lui U Cluj, citat de fanatik.ro.

error: Content is protected !!