Ciprian Deac nu se gândește la retragere: „Când mă gândesc că se apropie finalul carierei, mă iau fiorii.”

Updated on ianuarie 31, 2023 Ciprian Deac a intrat în partea secundă a meciului cu FC Voluntari și a contribuit la golul care i-a adus victoria lui CFR Cluj. Acesta a dezvăluit la interviul de la finalul meciului că nu a intrat complet refăcut pe teren și spune că îl iau fiorii atunci când se gândește la retragere.

”Am observat din primele minute că au făcut un joc de așteptare și au încercat să joace pe contraatac. Era clar că nu va fi un meci deschis.

Ciprian Deac nu se gândește la retragere: „Când mă gândesc că se apropie finalul carierei, mă iau fiorii.” 1

Știam că cine va marca, va câștiga meciul. Ne așteptam la o partidă grea. Echipa s-a pregătit foarte bine, intens.

Eu nu cred că suntem la potențial maxim. Eu nu m-am simțit prea bine. Nu sunt sută la sută. Mai am ceva dureri. Eu am o problemă mai veche, care apare și dispare, mă chinuie de câțiva de ani.

Nu e o problemă gravă. Fac eforturi mari medicii, sper să treacă cât mai repede. Cu ajutorul lor am putut juca în seara asta. Când mă gândesc că se apropie finalul carierei, mă iau fiorii.

Mă gândesc să dau totul pentru acest club. Cât timp nu o să mai am putere, o să ridic mâna și o îi las pe cei mai tineri.

(n.r. despre lupta la titlu) O să fie 4-5 echipe care se vor bate la campionat. Orice victorie, înfrângere, se simte în clasament”, a spus Ciprian Deac, la finalul meciului cu FC Voluntari, citat de digisport.ro.

Dan Petrescu, exultă după FC Voluntari – CFR Cluj 0-1: „Băieții au fost fantastici!

„Da, a fost un meci greu, nu mă așteptam să nu avem multe ocazii. La Farul dacă dai un gol, apoi ai multe spații. Azi nu am avut spații deloc. Au jucat foarte bine 5-4-1, au fost agresivi, compacți, nu găseam spații. Am schimbat la pauză sistemul în 4-4-2 ca să aducem mai multe centrări, dar apărarea lor a jucat foarte bine.

I-am zis lui Deac să bată el toate cornerele după ce a intrat și iată că a bătut excelent și am marcat. FC Voluntari e un adversar foarte bun, incomod, puține echipe pot câștiga aici, asta-i clar, iar antrenorul lor a ales o formulă excelentă. A fost cel mai bun Voluntari pe care l-am văzut vreodată.

Îi felicit pe băieți, 2 victorii din 2, au fost fantastici. Krasniqi nu a jucat la fel de bine azi, dar sunt sigur că toți care au venit ne vor ajuta. Va mai veni cel mult un jucător, dar atât. E bine că ne-am întors pe primul loc. Farul a pus presiune pe noi. Urmează un meci foarte greu, foarte important. Toate meciurile au fost dificile cu FCSB, va fi strâns, micile detalii vor conta, va fi un meci care merită văzut”, a declarat Dan Petrescu, citat de as.ro.

error: Content is protected !!