Ies din mocirlă. Universitatea se mută de pe Cluj Arena din cauza gazonului

Updated on ianuarie 30, 2023 „U” Cluj va disputa meciurile de acasă la Mediaș până la schimbarea gazonului, din cauza gazonului care se află într-o stare deplorabilă.

Exclusiv – Ies din mocirlă: ”U” se mută din Cluj pentru (cel puțin) două meciuri!”, a fost anunțul făcut pe “pagina oficială a podcastului 100% U”.

Ies din mocirlă. Universitatea se mută de pe Cluj Arena din cauza gazonului 1
(Foto Facebook FC Universitatea Cluj)

„Pe cât de ciudat poate să sune, pe atât e de real. Universitatea Cluj e nevoită să se mute de pe propriul stadion, din cauza terenului de joc impracticabil. Astfel, spun sursele noastre, echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău va juca la Mediaș următoarele două partide de pe teren propriu, cu CS Mioveni (vineri, 10 februarie, ora 17:00) și FC Botoșani (data și ora sunt necunoscute), sperând că, printr-o minune, gazonul va arăta măcar decent la jocul cu Farul Constanța, ultimul pe teren propriu din sezonul regulat.

Așadar, “U” cade pradă managementului defectuos al unui stadion inaugurat în urmă cu doar 10 ani, dar care nu a avut șansa să cunoască un gazon decent în tot acest timp. Fanii clujeni sunt nevoiți, astfel, să-și însoțească, din nou, echipa în alte orașe, în timp ce stadionul de lângă Parcul Central rămâne gol, în așteptarea unor vremuri mai bune și a unui petec de iarbă. Între-timp, oficialitățile județene care administrează stadionul promit că vor schimba complet gazonul undeva în luna martie-aprilie, prilej numai bun pentru ca “U” să plece, din nou, din oraș, în plin play-out.

Bineînțeles, noul gazon urmează să fie călcat în picioare la Untold, în august, astfel că, prin noiembrie 2023, rândurile de mai sus vor redeveni, din nou, realitate. (𝑨𝒍𝒊𝒏 𝑺̦𝑼𝑻𝑬𝑨)

Există și varianta Sibiu, doar că șansele sunt destul de mici, având în vedere situația echipei locale care s-ar putea afla în luptă directă cu “U” pentru evitarea retrogradării”, au mai transmis aceștia.

error: Content is protected !!