Dan Petrescu, despre mocirla de pe Cluj Arena: „Pe mine m-a surprins, sincer. Știam că terenul este foarte bun”

Updated on ianuarie 30, 2023 Dan Petrescu, spune că administrația locală ar trebui să ajute cu bani și să suporte cheltuielile de încălzire a gazonului de pe stadioanele CFR Cluj și U Cluj.

”Pe mine m-a surprins, sincer, la U Cluj. Știam că terenul este foarte bun. Acum, nici vremea asta nu ne ajută. A fost cald, când eram în vacanță, iar acum au venit ninsorile. Cu toate acestea, trebuiau să fie pregătiți. Terenurile să aibă încălzire și gazon bun”, a spus Dan Petrescu, citat de stiridecluj.ro.

Dan Petrescu, despre mocirla de pe Cluj Arena: „Pe mine m-a surprins, sincer. Știam că terenul este foarte bun” 1
(foto Monitorulcj.ro)

Antrenorul CFR Cluj a spus că echipele ar trebui ajutate ca să achite cheltuielile cu încălzirea gazoanelor. ”Trebuie ajutor din alte părți. Nu de la club. Pentru că un stadion trebuie să fie al orașului și cei care conduc orașul, la orice echipă, ar trebui să ajute. Și la noi ar trebui să fim ajutați.

Sunt costuri foarte mari și sunt probleme cu banii. Nu cred că este echipă în România fără probleme cu banii. E foarte greu să ai o echipa cu un buget de 7 – 8 milioane de euro”, a mai precizat Dan Petrescu.

Ce l-a enervat pe Dan Petrescu la conferința de presă: “Nu mai înțeleg”

La conferința de presă dinaintea jocului cu FC Voluntari, Dan Petrescu a vorbit despre modul cum este folosit sistemul de arbitraj video în Liga 1. “Bursucul” i-a pus la zid pe cei care nu merg să consulte fazele controversate la ecranul de la marginea terenului și este de părere că au apărut și mai multe probleme în România odată cu implementarea VAR.

“De ce dracu am mai pus VAR-ul dacă nu ne uităm la el? Nu mai înțeleg. Am vrut VAR-ul și acum avem 1000 de probleme mai mari. Nici nu ne uităm la el”, a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!