CFR Cluj pregătește un nou transfer. 400.000 de euro pentru un mijlocaș ofensiv

Updated on ianuarie 30, 2023 CFR Cluj mai vrea să dea o lovitură pe piaţa transferurilor. Campioana României vrea să transfere un mijlocaş ofensiv din Slovenia. Este vorba de Andrej Kotnik (25 de ani), un mijlocaş sloven ce joacă la FC Koper. Negocierile pentru mijlocaşul sloven au fost confirmate de directorul sportiv al celor de la FC Koper.

Campioana României ar fi gata, conform sursei citate, să plătească în schimbul său 400.000 de euro, sumă pentru care trupa din Slovenia ar fi gata să-l lase pe jucător să plece, scrie digisport.ro.

CFR Cluj pregătește un nou transfer. 400.000 de euro pentru un mijlocaș ofensiv 1

Negocierile pentru mijlocaşul sloven au fost confirmate de directorul sportiv al celor de la FC Koper.

”E adevărat, ne aflăm în negocieri cu românii. Rămâne să vedem cât de serioase sunt intențiile lor”, a spus Ivica Guberac, directorul sportiv al celor de la FC Koper, citat de as.ro.

CFR Cluj i-a transferat în această iarnă pe Ermal Krasniqi, Bogdan Țiru, Andrei Peteleu şi Anton Maglica. Dintre cei 4, Ermal Krasniqi a avut parte de un debut de vis la CFR Cluj.

Noul jucător al CFR-ului a fost one-man show la confruntarea cu Farul Constanța, din deplasare, câștigată cu 3-0 de trupa din Gruia.

Krasniqi a marcat primul gol al partidei și a bifat și o pasă decisivă la ultima reușită a partidei, semnată de Petrila.

error: Content is protected !!