Dan Petrescu, despre Deac: „Nu ai cum să îl oprești, ăsta e Ciprian Deac! Până se va lăsa de fotbal e un profesionist fantastic”

Updated on ianuarie 29, 2023 Ciprian Deac (36 de ani) s-a accidentat înaintea meciului cu Farul Constanța, încheiat cu victoria lui CFR Cluj, scor 3-0, și a absentat de la partida de la Ovidiu.

Dan Petrescu a vorbit despre situația lui Ciprian Deac. Antrenorul campioanei a mărturisit că Ciprian Deac dă dovadă de o ambiție ieșită din comun prin antrenamentele lungi și complicate pe care le face în sala de forță.

Dan Petrescu, despre Deac: „Nu ai cum să îl oprești, ăsta e Ciprian Deac! Până se va lăsa de fotbal e un profesionist fantastic” 1

 

Totuși, Dan Petrescu a subliniat faptul că uneori fotbalistul exagerează cu antrenamentele și acesta poate fi unul dintre motivele accidentării sale.

”A fost accidentat. Nici nu a făcut deplasarea la Ovidiu, a avut o săptămână în care s-a antrenat separat. Săptămâna asta s-a pregătit cu echipa.

Înainte să se accidenteze venea la stadion la ora 8 și pleca la 16, cred că patru ore stătea în sală. Acum, din cauza accidentării, vine la ora 7 dimineața și pleacă la 17. Stă 7 ore în sală, pe teren se pregătește singur.

Nu ai cum să îl oprești, ăsta e Ciprian Deac! Până se va lăsa de fotbal e un profesionist fantastic. E clar, câteodată, e prea mult. Are o anumită vârstă, poate și de asta a venit accidentarea”, a declarat Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Consacrat datorită faptului că mizează pe fotbaliștii experimentați, uneori chiar aflați pe finalul carierelor, Dan Petrescu se laudă cu o performanță deosebită.

În primul meci din anul 2023, victoria cu 3-0 de la Ovidiu, a folosit o echipă de start cu media de vârstă 26,5 ani. Surprinzător, a devansat formula folosită de Gică Hagi, o medie de 26,6 ani, scrie gsp.ro.

„Cred că la meciul cu Farul am avut o echipa mai tânără, mă refer la primul 11. Dacă suntem atenți la vârstă și la tot, nu au fost Deac și Camora, asta rezultă. Ei au avut mult mai mulți jucători experimentați.

Iar atacul nostru din repriza a doua, cu Petrila, Yeboah și Krasniqi e unul dintre cele mai tinere atacuri care au fost la CFR sau în Liga 1.

Se spunea că mie nu îmi plac tinerii… nu, tată, mie îmi plac fotbaliștii. Dacă găsesc unul bun de 14 ani, îl bag. Dar mereu se spun doar lucruri rele despre mine. Avem atacanți tineri și frumoși!”, a spus Dan Petrescu

error: Content is protected !!