Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre starea gazonului înaintea partidei U Cluj – Rapid. „Mă aștept undeva la 8-10.000 de suporteri”

Updated on ianuarie 27, 2023 Deși are un stadion relativ nou, Universitatea Cluj nu se poate bucura de o suprafață de joc foarte bună. Acest lucru a fost confirmat și de antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, care a recunoscut că cei din club nu au putut face prea multe de la ultimul joc, asta deoarece perioada anului nu permite efectuarea lucrărilor necesare.

“Mă aștept undeva la 8-10.000 de suporteri. Ținând cont că e vineri, e frig, oamenii ar avea o scuză. (n.r. despre gazon) Au încercat să-l repare în perioada asta. Dar multe nu se pot face, aici trebuie schimbate multe. Sunt lucrări destul de mari, care nu pot fi făcute acum.

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre starea gazonului înaintea partidei U Cluj - Rapid. „Mă aștept undeva la 8-10.000 de suporteri” 1

Trebuie refăcut drenul (n.r. scurgerea apei în canalizare). În primăvară, când trece perioada asta. Ce vedeți voi, văd și eu. Nu arată bine terenul, mai multe nu știu nici eu. Nu poți să pasezi cum trebuie, e destul de greu”, a spus Sabău la Digisport.

Ioan Ovidiu Sabău recunoaște forța trupei lui Mutu, însă e convins că elevii săi au trecut peste victoria cu FC Voluntari și vor fi concentrați la ora jocului pentru a câștiga o nouă partidă.

“Am trecut peste un meci greu, un meci important cu FC Voluntari. A fost un meci în care jucătorii au primit ce meritau, laude și aprecieri. Cred că am reușit să uităm acel moment și să rămânem cu lucrurile bune pe care le-am făcut și să corectăm ceea ce am făcut mai puțin bine.

Sper că am reușit să pregătim foarte bine jocul și să aducem jucătorii într-o formă sportivă foarte bună la ora jocului. Echipa care va sta bine din punct de vedere fizic va domina jocul și va câștiga.

Nu consider că e un meci special, Rapid e un club față de care mi-am exprimat aprecierea și respectul. Au fost 4 ani importanți pentru mine, am câștigat două campionate. Pe mine mă interesază doar ce se întâmplă cu echipa mea, să fie motivați și să fiu inspirat când alcătuiesc primul 11 și atunci când fac schimbările.

Când sunt prea multe laude există riscul automulțumirii. Aici a fost și teama și preocuparea mea, să nu fie prea încântați și să se admire prea mult. Din prima zi de după meci a trebuit să uităm tot și să o luăm de la capăt.

Cred că Rapid e o echipă importantă, care joacă destul de bine și capătă experiență. Mutu este din ce în ce mai matur și mai echilibrat, a crescut ca antrenor. Fotbalul românesc are nevoie de astfel de oameni”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău înaintea partidei, citat de Ziua de Cluj. 

error: Content is protected !!