Giovanni Becali, despre Dan Petrescu: „La CFR e culcușul lui preferat. Are problemele lui și acolo dar văd că CFR-ul e pe drumul bun”

Updated on ianuarie 26, 2023 Giovanni Becali este de părere că Dan Petrescu va rămâne o perioadă lungă la CFR Cluj, chiar dacă în Gruia, spune el, sunt câteva probleme.

„El la CFR Cluj va sta tot timpul! Sigur, sigur, sigur! La CFR e culcușul lui preferat. Are problemele lui și acolo, sunt niște probleme, dar văd că CFR-ul e pe drumul bun”, a spus Giovanni pentru fanatik.ro.

Giovanni Becali, despre Dan Petrescu: „La CFR e culcușul lui preferat. Are problemele lui și acolo dar văd că CFR-ul e pe drumul bun” 1

 

Giovanni laudă și campania de transferuri de la CFR Cluj: „Văd că au ghicit niște jucători buni. Și acest kosovar, și Birligea… Au luat jucători tineri”.

Cu toate acestea, și-ar dori ca Petrila, unul dintre cei mai talentați jucători din România, să aibă un rol mai important în cadrul echipei: „Asta e. Îmi pare rău că Petrila nu mai are loc în această echipă, dar continuând așa, și făcând o surpriză cu Lazio, CFR-ul își face în continuare o echipă”.

Giovanni Becali consideră că CFR Cluj ar trebui să crească mai mulți jucători tineri de valoare, pe care să îi vindă pe sume importante în străinătate, rețeta lui Gigi Becali: „Important e să mai aibă vreo 3-4 jucători ca FCSB-ul, de perspectivă, să poată îmbunătăți situația economică a clubului. Dar cum necum, sunt acolo! Mai plâng căteodată o lună-două, iar își revin, iar bagă Neluțu mâna în buzunar, și uite-i acolo tot timpul!”, a mai declarat impresarul.

Dan Petrescu a devenit acum înger, după ce în luna septembrie a anului trecut era pur și simplu făcut praf de patronul Nelu Varga. După o serie proastă de rezultate atât în campionat, cât și în Cupele Europene, „Bursucul“ era atacat de șeful său, care încerca să-l îndepărteze fără a-i plăti clauza de reziliere a contractului, de 400.000 de euro.

Deocamdată suntem pe minus cu zeci de milioane, nu cu două. Se joacă foarte urât, s-a pierdut cu echipe foarte slabe. Eu nu i-am redus bugetul lui Dan Petrescu), am redus greșelile pe care le-a făcut el. A adus jucători de proastă calitate, pe care îi plăteam cu 40.000-50.000 de euro pe lună.

Tot ce mi-a cerut i-am dat, n-are ce să-mi spună, că nu i-am făcut poftele. Să nu vină să-mi povestească faptul că el a jucat, dar arbitrii l-au furat. Asta e o vrăjeală. Mai sunt și jucători care se plâng. Deocamdată, sunt pe minus, pe minus cu zeci de milioane. Nu cu un milion, două. El nu mi-a făcut nicio bucurie! Mai mult de faptul că a luat titlul și atât“, a declarat atunci Neluțu Varga, la PRO TV.

Varga și-a continuat tirada la adresa lui Dan Petrescu: „La noi, și când luam titlul era pagubă. Dacă dorește să plece, să renunțe la clauza pe care o are. Aștept campionatul și accederea în primăvara europeană!“.

Acum, după ce Dan Petrescu a repus echipa pe drumul cel bun – e în primăvara europeană și a dus echipa pe primul loc –, declarațiile belicoase s-au transformat în unele de iubire: „Extraordinar, superb. Mi-a plăcut foarte mult scorul, este impresionant, nu am crezut. Îl felicit pe Dan Petrescu, a fost deosebit. Au fost goluri foarte frumoase. Krasniqi a fost fabulos. Asta înseamnă să fii profesionist, vorbesc de impresarii noștri, care propun, apoi Dan și Neluțu Varga își dau acordul“, a spus acționarul Ștefan Gadola, citat de adevarul.ro.

error: Content is protected !!