Mihai Stoica vede CFR Cluj favorită la titlu. „Îmi e teamă de CFR Cluj în play-off, ştie să joace meciurile alea”

Updated on ianuarie 25, 2023 Mihai Stoica a declarat că echipa cu care FCSB se va lupta la titlu este CFR Cluj, chiar dacă Farul a petrecut aproape tot campionatul pe prima poziţie în Liga 1.

MM este „speriat” de lotul puternic pe care îl are la dispoziţie Dan Petrescu, iar faptul că trei atacanţi au fost rezervă în duelul cu Farul spune multe despre forţa echipei campioane.

Mihai Stoica vede CFR Cluj favorită la titlu. „Îmi e teamă de CFR Cluj în play-off, ştie să joace meciurile alea” 1

„Nu vreau să subminez puterea niciunei echipe, dar mie îmi e teamă de CFR Cluj în play-off, ştie să joace meciurile alea.

Mă uit la lotul lor şi văd trei atacanţi pe bancă”, a declarat Mihai Stoica, citat de as.ro.

Dan Petrescu a remarcat un jucător de la FCSB: “Când ai fotbaliști de calitate, ești antrenor bun”

La finalul partidei de la Ovidiu, Dan Petrescu (55 de ani) l-a remarcat pe Billel Omrani (29 de ani), care a înscris pentru FCSB la primul său șut pe poartă.

Atacantul franco-algerian a jucat pentru CFR Cluj între 2016 și 2022 și a reușit 47 de goluri și 42 de pase decisive în 209 meciuri.

“(n.r. – CFR Cluj a marcat la primul șut pe poartă) Dacă ai jucători de calitate, așa se întâmplă. FCSB a dat un singur șut pe poartă și a dat gol. Când ai un jucător de calitate cum este Omrani, câștigi.

A intrat Kroos la Real Madrid în minutul 85, iar în minutul 87 a dat gol. Când ai fotbaliști de calitate, ești antrenor bun”, a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!