Gabi Balint: “Dacă era la FCSB, lua Dan Petrescu 5 campionate în 5 ani?”

Updated on ianuarie 25, 2023 Gabi Balint a rămas impresionat de Petrescu. De altfel, acesta a și pus o întrebare retorică, la care tot el a dat răspunsul.

“Lua Dan Petrescu 5 campionate în ultimii 5 ani la FCSB? Dacă era el acolo. Întreb și eu. Eu sunt sigur că ar fi luat, la lotul și condițiile pe care le avea. El oricum nu accepta să i se facă schimbări, însă ar fi câștigat campionatul, deci îți aducea titlul și bani mai mulți, sută la sută, mai ales că avea și jucători.

Gabi Balint: "Dacă era la FCSB, lua Dan Petrescu 5 campionate în 5 ani?" 1

Îi spunea: ‘eu ți-i aduc și tu le crești valoarea’. Eu zic că era un atu pentru ei, dacă îl aveau”, a spus Gabi Balint, citat de digisport.ro.

Gigi Becali a mai fost întrebat dacă nu cumva ar trebui să se orienteze spre Dan Petrescu, dacă vrea performanță și dacă dorește să câștige un nou titlu. În 2019 și în 2021, patronul de la FCSB a dat răspunsuri similare.

“La mine nu o să vină niciodată un antrenor care înjură jucătorii. Nu zic de arbitri, ca să nu se interpreteze, că unii vor să ia campionatul cu japca. Chiar dacă îmi spune că o să câștige Liga Campionilor, la mine nu calcă dacă înjură jucătorii”, a spus Gigi Becali în 2019.

Acord! CFR Cluj l-a acontat pe Philip Otele

Atacantul nigerian Philip Otele (23 de ani), de la UTA, a semnat cu CFR Cluj un contract valabil începând din această vară. Se discută varianta ca el să vină de acum în Gruia, la schimb cu Roger Junio.

Philip Otele a putut semna cu CFR Cluj deoarece se află în ultimele 6 luni de contract cu UTA. Arădenii doreau o sumă de bani în schimbul fotbalistului, dar cel mai probabil, acesta va pleca liber în cele din urmă, la vară, scrie gsp.ro.

În această variantă, Otele ar sta pe tușă până în vară, întrucât antrenorul Laszlo Balint nu se mai bazează pe serviciile lui. Otele nici nu a fost luat în cantonamentul de iarnă din Antalya.

Există și posibilitatea ca Otele să ajungă în Gruia de acum, la drumul invers, la UTA, să-l facă mijlocașul ofensiv Roger Junio (26 de ani).

În anul petrecut la UTA, Otele a jucat 40 de meciuri. A înscris 10 goluri și a pasat decisiv în două rânduri.

error: Content is protected !!