Cluj: Canalul Morii intră în proces de modernizare. Investiție de aproape 5 milioane de Euro

Primarul Emil Boc a semnat contractul de proiectare (faza PT) și execuție a lucrărilor pentru „Amenajare parc pe culoarul Canalul Morii – tronson Parcul Rozelor”.

Terenul propus pentru realizarea investiției are o suprafață de 32.669 mp și este situat în intravilanul municipiului Cluj-Napoca, în zona adiacentă Parcului Rozelor. Tronsonul include malurile Canalului Morii, între Someș și str. Plopilor, fiind de asemenea incluse culoarul Pârâului Calvaria, între str. Plopilor și Canalul Morii și zonele de legătură cu principalele funcțiuni adiacente – Parcul Rozelor, zona de locuit către str. Arinilor.

Cluj: Canalul Morii intră în proces de modernizare. Investiție de aproape 5 milioane de Euro 1

Principalele caracteristici tehnice:
Spațiu verde amenajat total: 23.205 mp
Suprafață totală amenajări pietonale: 6.436 mp
Suprafață totală plantată (gazon/plante/arbori): 18.749 mp
Suprafață carosabilă totală: 3.003 mp
Suprafață construită totală (toaletă automată și două chioșcuri comerciale): 25 mp

În proiectul de modernizare e inclusă și amplasarea unui număr de 136 locuri pentru biciclete sau trotinete, precum și a 7 stații de încărcare (21 posturi) pentru biciclete și trotinete electrice. În cadrul proiectului sunt propuși spre plantare 251 arbori.
Executantul lucrărilor: SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA

Cluj: Canalul Morii intră în proces de modernizare. Investiție de aproape 5 milioane de Euro 2 Cluj: Canalul Morii intră în proces de modernizare. Investiție de aproape 5 milioane de Euro 3 Cluj: Canalul Morii intră în proces de modernizare. Investiție de aproape 5 milioane de Euro 4 Cluj: Canalul Morii intră în proces de modernizare. Investiție de aproape 5 milioane de Euro 5

Valoarea lucrărilor: 24.589.207 lei fără TVA, din care servicii de proiectare: 974.875,00 lei fără TVA, iar execuția lucrărilor: 23.614.332,00 lei fără TVA.

Durată: 15 luni, din care 3 luni servicii de proiectare și 12 luni execuția lucrărilor.

error: Content is protected !!