Sergiu Buș și Cătălin Itu au plecat de la CFR Cluj. „Îi dorim multă baftă lui Sergiu Buș la noua sa echipă!”

Updated on ianuarie 24, 2023 CFR Cluj continuă restructurarea lotului și anunță că l-a împrumutat pe mijlocașul Cătălin Itu (23 de ani) la Politehnica Iași, în Liga 2, și pe atacantul Sergiu Buș (30) la Chindia Târgoviște.

Itu, jucător cu 68 de meciuri la echipa din Gruia, se află într-o situație curioasă: nu a jucat deloc în acest sezon, e interzis și pe bancă!

Cătălin Itu „evadează” de la CFR Cluj. După o primă parte a sezonului în care nu a jucat deloc, mijlocașul central a fost împrumutat la Poli Iași pentru a doua parte a sezonului, până în vară, anunță Gazeta Sporturilor.

Sergiu Buș, împrumtat de CFR Cluj la Chindia

Chindia Târgoviște a anunțat astăzi că l-a împrumutat pe Sergiu Buș de la CFR Cluj, până la finalul sezonului. „Bun venit, Sergiu Buș! AFC Chindia Târgoviște anunță transferul atacantului Sergiu Buș (30 ani), jucător care vine la echipa noastră – sub formă de împrumut până la finalul sezonului – de la campioana României, CFR Cluj”, a anunțat clubul din Târgoviște pe Facebook.

Sergiu Buș și Cătălin Itu au plecat de la CFR Cluj. „Îi dorim multă baftă lui Sergiu Buș la noua sa echipă!” 1

Buș a ajuna la CFR în ianaurie 2022, dar nu s-a impus niciodată ca titular, fiind chinuit de accidentări. În acest sezon are 9 meciuri pentru clujeni, cu 159 de minute adunate în toate competițiile. În sezonul trecut, a bifat 4 apariții în Liga 1 pentru echipa lui Dan Petrescu.

Mult succes, Sergiu Buș!
Cluburile CFR 1907 Cluj și Chindia Târgoviște au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Sergiu Buș, până la finalul acestui sezon.

Buș a revenit în Gruia în ianuarie 2022 și a bifat 13 meciuri în tricoul echipei noastre!
Pe această cale îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, se arată în mesajul postat de CFR Cluj pe Facebook, potrivit Antena Sport.

error: Content is protected !!