Dan Petrescu, supărat pe FRF că nu poate înregistra mai mulți jucători: „Eu am mai multe jocuri decât Chelsea. Eu de ce am 22 de jucători?”

Updated on ianuarie 24, 2023 Dan Petrescu a criticat din nou Federația Română de Fotbal pentru limita pe care o au cluburile din România în ceea ce privește numărul jucătorilor. ”Bursucul” s-a declarat nemulțumit, din nou, și de regula under-21.

”Eu nu înțeleg numărul de pe listă. M-am uitat la Chelsea, au 30 de jucători. Eu am mai multe jocuri decât Chelsea. Eu de ce am 22 de jucători? Care e motivul să nu lași clubul să aibă 30 de jucători. Să îi trimit prin tribune, să îi las afară? Toate cluburile au fost de acord, Federația nu a fost.

Dan Petrescu, supărat pe FRF că nu poate înregistra mai mulți jucători: „Eu am mai multe jocuri decât Chelsea. Eu de ce am 22 de jucători?” 1

Dacă pe un jucător l-am trimis în tribună, e supărat, daca îl puneam pe bancă, se simțea și el fotbalist. Noi tot timpul suntem invers. Numai în România antrenează cine vrea, cine nu are licență. Hai să facem și noi lucrurile normal. Nu este problema mea. Mi se pare că vorbim prea mult. Ar trebui ca fiecare echipă să aibă antrenor cu licență.

La under-21 nu stăm bine. Doar Petrila poate juca. Să îmi spună și mie cineva ce bine a adus regula asta fotbalului românesc. Dacă aveam rezultate la națională, înțelegeam, dar nu batem pe nimeni. Eu nu înțeleg. Am jucat și eu în Anglia, am fost peste tot în lumea asta, dar n-am văzut așa ceva. Râde lumea de tine. Cum să bagi un under-21, bagă pe cine vrei, a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Basarab Panduru se ia de Dan Petrescu: „Noi putem avea 30 de jucători în lot?”

După ce a văzut declarațiile lui Petrescu, Basarab Panduru l-a taxat imediat pe tehnician.

„Noi nu suntem în stare să plătim 20 de jucători la zi. De asta vrem aşa ceva? Să ajungă şi alte echipe cum sunt unele… Ţi se pare că noi putem să avem 30 de jucători în lot? Poate Mioveni asta?

De ce nu ne gândim cum să plătim jucătorii la timp? Noi ne gândim la lot de 30 de jucători. Sunt reguli introduse de oameni ca să le fie doar lor bine. Nu vine cineva cu o idee care să ajute pe toată lumea.

Iar la noi în România cred că e bună regula cu înjumătățirea punctelor. A făcut campionatul mai atractiv”, a spus Basarab Panduru, citat de gsp.ro.

Totuși, Panduru îi dă dreptate lui Petrescu în cazul reguli U21: „Nici mie nu mi se pare normal să obligi pe cineva să facă ceva. Am introdus-o să o păcălim pe alţi. Au fost echipe care băgau jucători tineri şi fără regula asta”.

error: Content is protected !!