Dan Petrescu, impresionat de Ermal Krasniqi, noul jucător de la CFR Cluj: ”Sper să nu îl vindem repede!”

Updated on ianuarie 24, 2023 Dan Petrescu a mărturisit că este extrem de fericit cu rezultatul obținut de ardeleni pe terenul celor de la Farul Constanța, mai ales că ardelenii s-au impus la scor.

Antrenorul ardelenilor a transmis că nu a fost surprins de prestația lui Krasniqi, care a marcat și a contribuit cu o pasă decisivă la golul lui Petrila, și speră ca CFR Cluj să nu îl cedeze curând pe fotbalistul din Kosovo.

Dan Petrescu, impresionat de Ermal Krasniqi, noul jucător de la CFR Cluj: ”Sper să nu îl vindem repede!” 1

”A fost meciul perfect. Nu mă gândeam nici în cele mai frumoase vise că putem câștiga cu 3-0. Am stat foarte bine în teren, am făcut pressing cum trebuie. Dacă îi lași să joace, nu ai nicio șansă. I-a deranjat pressingul. Primul gol a fost cel mai important, ne-a dat aripi.

A fost un gol extraordinar de la un jucător care nu mă suprinde. L-am dorit cel mai mult pe Krasniqi. Îl cunosc, sper să nu îl vindem repede. Dacă vine ofertă mare și nu avem ce face, ok, dar mi-aș dori să îl antrenez mai mult. Au fost multe echipe care s-au supărat că l-au pierdut. Un caracter extraordinar, modest, cuminte. Toți merită felicitări, de la portar la ultimul intrat.

După înfrângerea cu Sibiul eram foarte supărat, dar faptul că am câștigat la Farul cu 3-0 ne-a dat aripi. Secretul e că muncim mereu, dar, dacă nu luăm campionatul, degeaba. Cinci echipe se vor bate la titlu, nu va mai fi ca înainte, două sau trei echipe. Noi vom avea foarte multe meciuri și trebuie să rămânem concentrați.

A fost intensitate maximă, au lipsit ocaziile mari, dar noi jucăm în deplasare, ne-am gândit să ne închidem bine. Este normal ca echipa gazdă să fie mai agresivă. Celor de la Farul le place să domine jocul, să aibă posesia. Asta i-a încurcat cel mai mult, că nu au reușit să aibă posesia”, a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Denis Alibec: ”Au făcut două faze frumoase și au înscris. În rest, nu am avut mari probleme”

Denis Alibec, golgheterul grupării de la malul mării, a fost ”șters” față de evoluțiile cu care a obișnuit în prima parte a campionatului. Atacantul a recunoscut cu ”jumătate de gură” superioritatea CFR-ului.

”Un meci foarte slab făcut de noi, nu avem altă soluție decât să încercăm să fim împreună și să câștigăm următorul meci. Au făcut două faze frumoase și au reușit să înscrie. În rest, nu am avut foarte mari probleme. Dar nici noi nu le-am pus probleme.

Felicitări CFR-ului, au jucat foarte bine, merită primul loc. Au trecut 6 luni de când am început campionatul, eram pregătiți de acest meci, știam ce trebuie să facem, dar nu am reușit. Vine play-off-ul și acolo vom vedea cine merită să fie campioană. Am pierdut, mai sunt două meciuri cu CFR și putem să le câștigăm pe amândouă”, a declarat Alibec.

error: Content is protected !!